Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

lari

Szükségem lenne egy Dell Optiplex számítógép előlapi bekapcsoló paneljére.
Ilyen, mint ez: http://viewitem.eim.ebay.hu/Dell-Optiplex-745-Tower-Power-Button-Switch-Board-USB-io-CG250-TJ853/281070968171/item" TARGET=_fnew>panel
Nem tudjátok, hol lehetne ilyet beszerezni, itt Magyarországon?

svejk

Mi ment rajta tönkre? van egyáltalán azon aktív áramkör??

279nwbpsa

lari

Nem kimondottan tönkremenetelről van szó.

Egy Dell optiplex Gx 620-as gépem van, aminek nemrég tönkrement az alaplapja.
Sikerült vennem egy másikat, de az már Optiplex 745-ös.
Az új alaplap elindult a régi házban, de az alapból -szinte zajtalan- proci ventilátor max fordulaton pörög, ezért nagyon hangos a gép.
A bios egy bizonyos hő szenzort hiányol a gép indulásakor.

Azt mondta valaki, hogy a GX 620 bekapcsolópanelja valószínűleg nem kompatibilis a 745-ös alaplappal.
Ezért keresek ilyen panelt.
Vagy ha be lehetne csapni valahogy a rendszert....?

lari

svejk

Hmm... nem hinném hogy oda raktak volna szenzort...
el fogja bírni a 620-as tápja a 745-öst?
A mostani 745-ös dualcore-os?

lari

Igen én is furcsálom, hogy az előlapi panelon lenne szenzor. A hűtő ventilátor egyébként 4 vezetékes
A táppal nincs gond. Igaz az már nem eredeti dell, de nagyobb teljesítmény,  mint az eredeti volt.
A mostani 745-ös dual cor-os, de a 620-as is támogatta már a kétmagos procikat...

Amit még megfigyeltem, hogy a biosba belépve nem tudok minden menüsorba átlépni csk minden másodikba....Ez miért lehet?

svejk

Nem ismerem a 745-öt, most vártam belőlük, de nem lett.

wzc80zbf7

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék hogy honnan lehet venni golyósorsóhoz az anyába golyót? Hol érdemes utánakérdezni? A szüleimnek hála egy anyám szétpergett. THK 1016-os orsóról van szó!

svejk

Csuhás

Keresek lehetőleg Budapesten olyan boltot, ahol vehetek M3x10 nagyfejű (8mm) csavart. A fej lapos, vagy galléros mindegy milyen horonnyal. Pl B3x10/BN405 vagy B3x10/BN4825 vagy din921. 100db kellene sürgősen.

Rabb Ferenc

Csuhás

Végül a TME-nél kaptam. Nagyéknál nem volt.

svejk

Ide írom, mert az adok-veszek kicsit OFF most.

Keresnék 10-15 db 3 mm átmérőjű, legalább 10 mm hosszú vörösréz szegecset bármilyen fejjel.

Egy 150-200 mm hosszú 3 mm átmérőjű vörösréz huzal is kisegítene, majd megfejezném...

jani300