Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszi a válaszokat, hétfőn irány a Powerbelt.

se6a9e636

Sziasztok!hol találok olcsón,3 Tengelyes CNC léptetőmotor vezérlő TB6560 V type.MAX:16000ig?

VighLajos

Szevasztok!
Olyan fórumtársat keresek, aki készül LoneWolf boltjába, és hajlandó lenne részemre kifizetni, elhozni és elpostázni 8 darabot a dioda.hu-n hirdetett "Acél derékszögű rögzítőelem"-ből. Száma D10017.
Eladási ára 1000,- Ft/db.
Köszönettel:
Lajos

VighLajos

neduddgi

Sziasztok!
Olyan helyet keresek, ahol tudnak két oldalas nyákot gyártani, kis tételben olcsón, furat-szerelt alkatrészekhez.
Egyelőre érdeklődés (árajánlat) szinten.

yy2yggmv7

Hello ignaca!

Én most vettem egyet igaz 18.000-ért de hát mi az a 2000Ft ma már? Itt keresd cnc.part.hu.

VighLajos

Jozs

Sziasztok !

Remélem ez a megfelelő topic. Szükségem volna valami olyan anyagra, amivel kb. 50 ccm helyet ki tudok tölteni, de amikor megköt, nem sziklaszilárd lesz, hanem gumiszerű. Az volna a legjobb, ha már a kiinduló állapota is gél szerű volna. Köszi.

Jozs

Rabb Ferenc

Ha marad elég nagy szabad levegővel érintkező felülete a kiöntött anyagnak, akkor valamelyik egykomponensű szilikongumi. Pl FBS. Ezek jól tapadó anyagok.  

Ha zárt teret kell kitölteni, akkor kétkomponensű szilikon. Ezek viszont nem tapadnak, hanem leválnak a felületről. Bár ez zárt térben nem igazán gond.

Mondom mindezt a teljes felhasználási információ hiányában...

andrasbsl

Sziasztok!

Önzáró (fémesen vagy műanyag az mindegy) szárnyas anyát keresek M8 méretben. Neten fotón már láttam, de egyik beszerzési forrásom sem tud szerezni. Valakinek ötlete? 100db kellene.

mxjj54gxi

Két helyen kaphatsz kétkomponenses szilikongumit, ez olyan tulajdonságokkal bír, amit mondasz.
Vagy az Üllői úton a Szilor kft-nél, vagy az Andor utca 60-ban a T-siloxnál.
Az fbs, és a kartusos szilikon kinyomópaszta azért gáz, mert belátható időn belül csak kb 5mm vastagságban köt meg a levegő nedvességétől, emiatt kell neked kétkomponenses, ami az edzőtől megköt teljes terjedelemben emberi időn belül.

Jozs

A szilikon lehet hogy túl puha volna, bár én csak a kinyomósat ismerem, lehet hogy a kétkomponensű masszívabb (?). Egy pici kamerát kellene megfelelő pozícióban rögzítenem egy járművön, helyesebben egy bukósisakban :-). Köszi az ötleteket !

KoLa

Van egészen kemény' 60 shore keménységű kétkomponensű szilikon gumi is, legalábbis én ezt, használtam már, és egy kamerát biztosan meg tud tartani! persze ha megfelelő alámetszések vannak a szilárd részeken!
T-silox-nál, ahogy rferi írja!

Rabb Ferenc

A szilikon szilárdsága miatt ne aggódj. Sokkal nagyobb gond az, hogy 1kg-nál kevesebbet sehol sem kapsz. Ez pedig katalizátorral együtt kb 4500Ft. Mint írtad, ennek a kb huszad része kell csak. Talán még van maradék SILORKA H1-esem. Ez kb 40 ShoreA keménységű. Ha gondolod, megnézem...

Mint köztudjuk, a képkomponensűek nem igazán tapadnak jól. Ez kivédhető  © KoLa által javasolt alámetszések kialakításával. Vagy azzal, hogy a felületeket előzőleg egy vékony, rövid idő alatt átkeményedő jól tapadó egykomponensűvel (pl FBS) "bealapozod". Pár óra alatt teljesen átkeményszik, és erre már felvihető (beleönthető) a kétkomponensű. A kétféle szilion egymáshoz tökéletesen tapad.

Csuhás

Tud valaki ajánlani jó minőségű, bevált fűrészlap típust hidraulikus előtolású keretes fűrészgéphez (400 furattáv)? Általános célra kell, zártszelvénytől, alun át a c45 vágásáig.
A gépen természetesen van emulziós hűtés.
Milyen fogsűrűség volna célszerű, ha a gép lökethossza csak 80mm, azaz a forgácsot nagyobb anyagnál csak két három lökéssel viszi ki.  
Nem akarok pénzt kidobni valami bóvliért.