Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

2c77kibr4

Sziasztok, keresek olyan embereket vagy cégeket, akik tudnának segíteni kis és közepes méretű alkatrészek gyártásában. Az egyszerűbb alkatrészek hagyományos marógépen is elkészíthetők, a bonyolultabbak cnc-t igényelnek. Mindegyik alapanyaga C45 acél vagy amilyen acélt talál otthon. A gyártásra kereken 3 hét áll rendelkezésre. Akit érdekel, az kérem írjon holnap délelőttig az elemechkft@gmail.com címre és küldöm a rajzokat. Az árajánlat szerda reggelig kell. Amennyiben jó kapcsolat alakul ki, szinte folyamatosan tudnék kiadni darabokat.
Köszönöm, Gyöngy Attila

4aixn8r8

Üdv!
Nem, csak elektronikai cuccokat szoktam rendelni postán.

000000000

Üdv,

Keresek olyan embert, aki Budapest XV. kerület közelében van, és vállal kis szériás műanyag doboz cnc-s igazítását.
Pár lyuk kell az oldalába...
A HobbyCnc gép tökéletesen elég erre a célra. De úgy gondoltam a kis műanyag dobozaim miatt nem veszek gépet, hanem keresek valakit, aki megcsinálja 10 perc alatt.
Akit érdekel a munka legyen szíves irjon email-t a chz@bazso.hu címre.

Köszönöm!

svejk

svejk

A LIDL-ben lehet most kapni 700-800 Ft körül kétkomponensű gyurmát és szilikon(FBS?) eltávolítót.
Ez a gyurma tök jó, a hagyományos folyékony kétkomponensűeknél mindig bajban voltam ha nem vízszintes üreget kellett kitölteni, ezt meg csak belenyomom és kész. 10 perc alatt megköt ez is.
A szilikon oldót még nem próbáltam de valaki már írta hogy működik.

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/lidl.jpg" border=0>

nvnshmpmn

Ez jókor jött. Pont a régi szilikont kéne leszednem valahogy a csempéről, meg a zuhanykabinról. Kipróbálom ezt a szert.[#eljen]

vjanos

Ezek a szilikoneltávolítók nem csak azon frissében hatnak, pl a nem kívánatos helyekre, vagy a szerszámra kenődött masszára?
Nekem úgy rémlik, hogy a kitérhálósodott szilót nemigen oldja semmi, csak a mechanikus dolgok. Ahogy a púrhabot is... :S

s2k5ycubj

A nitrohigitó szinte az összes fajta "szilót" szétszedi.

nvnshmpmn

Van ebben valami, mert már én is pucoltam le úgy régi szilikon maradványokat, hogy amennyire tudtam, annyira leszedtem pengével, utána meg nitróval dörzsöltem, míg le nem jött.
De nem volt gyors a folyamat, az biztos.

s2k5ycubj

svejk

Az jó, nálam úgy is a polcra kerül, aztán meg elfelejtem hogy van :(

svejk

Meg a műanyagok java részét. :(  
Bár lehet ez is, de majd Vjános kiprószálja. :)

s2k5ycubj

Arról nem volt szó,hogy műanyagból van a szerszám!

000000000

Még a műgyantát is oldja a nitro, annak idején ebben áztattam az SMPS trafókat.

vjanos

Kösz, én próbálgattam eleget... az utóbbi pár év házfelújítással telt :)

Nem azt mondom, hogy félliter nitro, meg alapos dörgölés nem ér semmit, de azért úgy istenigazából nem oldja - szerintem.