Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Karasz András linkjével biztos, a Debrecenivel csak valószínű hogy az a baj, hogy csak "kerek értékek vannak.
Egy golyósorsónál 3-4 ezredes golyó méret eltérés már használhatatlan.
A Szimikronál mondjuk a 6,30-6,40 mm közt elvileg legalább 10 féle méret van.
És 3 tizedesjegyig van megadva a méret.

6ywv3872f

ht0cjk58i

besirkyjh

Voltam náluk többször és vannak századonként de lehet azokat rendelni kel  ez egy kis bolt de van egy csomo méret ami van raktáron (polcon ).

ht0cjk58i

Én 23 hete rendeltem tőlük 2 tábla akrilt és 1 mosogató tálcát,amikor megjött a szrác kibontott mindent és végignézte, hogy nincs-e sérülés.Adni akartam borra valót de nem fogadta el, mondván ez a hosszútávú üzleti kapcsolat titka.Bár egy 300eFt rendelésnél azért el is várná az ember.Szóval nagyon korrektek és segítő készek,30-75-42-165 Barna, őt hívd majd fel hétköznap szerintem tud segíteni.Ja és még az árak is nagyon jók.Van árlistám is.

svejk

Akkor bocsi...
Ha egyszer arra jársz, megkérhetnéd őket csináljanak egy XLS listát a raktárkészletről.
Lehet sziszifuszi munka de ha valahol, akkor itt potenciális vásárlóerőre találnának.
Oké hogy nem 10ezer darabokat vennénk, viszont egyes esetekben 100 db golyóért sem sajnálnánk a több ezer Ft-ot.

svejk

Nem lehetn azt az árlistát itt közzétenni?
Csak hogy megtudjam, hogy akarok-e egyáltalán olyan anyagot. :)

svejk

Mert, hogy http://www.bearing.hu/hu/szolgaltatasok/csapagyak_es_tartozekok/reszletek/41/" TARGET=_fnew>itt a termékeik közt a katalógus szerint is csak a kommersz méretek vannak.

svejk

Nekünk ugye az esetek 99 százalékában 2-5 mm közti mérettartományú golyókra van szükségünk, orsó, lin csapágy feljavítására, esetleges hiányok pótlására.
Tehát ha a listát csak ebben a mérettartományban szereznéd meg, már az is nagyon hasznos lenne.

besirkyjh

Most hirtelen nem jut eszembe a pontos mérete de már vettem THK SSR15-be golyokat meg orsoba is olyan 3mm-es , potolni kellett és volt az is .
Meg volt egy másik is ami egy uj kinai orsohoz kellett mert a "gyári " kotyogott , valakinek itt a forumon kellett .

000000000

Szevasztok!

Tudja valaki hogy ZX100-as műanyagot hol lehet kapni a legjobb árban? 30x20-as rúd kellene kb. 150mm hosszban.

svejk

http://www.holes.hu/anyagtul.php?tulaj=1" TARGET=_fnew>Holes kft, bár én itt helyben a http://hidracel.5mp.eu/web.php?a=hidracel" TARGET=_fnew>Hidracéllal jobban jártam anyagilag.  

lari

Kisméretű gömbcsukló beszerzési forrást keresek.
Olyanra gondolok, mint pld ami a gázrugók végén szokott lenni csak sokkal kisebb kellene.
A gömb átmérője kb. 5mm kell legyen....
Látott valaki ilyet valahol?