Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

nvnshmpmn

Nekem az eszterga főorsó csapágya volt telenyomva szilikonnal. Olyan vastagon bekenték elöl a labirint gyűrű környékét, hogy telenyomta a csapágyat is. De még a főorsó ház aljából is nagy darabokat szedtem ki, amikor kimostam. A csapágy futógyűrűjén is látni foltosodást pár helyen, lehet, hogy a szilikon marta meg, mikor belenyomták.

mxjj54gxi

nvnshmpmn

Van az a támasztó tárcsa, ami kintről, a tokmány felől támasztja a főorsó első csapágyát. az alá kell egy kicsit tenni, de persze leheletnyi rétegben, nem így. Ezt az enyémet meg így telibe nyomta valaki.

nvnshmpmn

Még a labirint rész is eldugult, annyit tettek rá.

PSoft

"Vízzel Fehérváron(Inotán?) vág a Pmax."

Várpalota-Inotán van az a   http://pmax.hu/" TARGET=_fnew>P.max kft.:)
Igaz,hogy közel a megyehatár(Csóri csuka),de Inota,már Veszprém megye.:))

6ywv3872f

Sziasztok!  
ABS AKRIL lemezt keresek fekete színben! Az ABS lemez egyik oldala egy vékony AKRIL réteggel van bevonva ami magasfényű és karcálló.  
A probléma az hogy csak nagy mennyiségben (3Tonna) tudok hozzájutni, de nekem csak néhány tábla kellene egyelőre.

62pb8zge

Sziasztok!
Hol tudnék rendelni 3.48 mm-s acélgolyót?Pár éve itt helyben egy csavarboltban tudtam megrendelni..most csak 3.5mm-s kapható.
Köszi!

62pb8zge

Ma megérkezett a "3.5mm-s"golyó mindegyik 3.46mm...[#buck]

keri

Kis kínai az orrából túr ilyen pontossággal golyókat, vagy a kereskedőnek van műanyag vonalzója?

svejk

A http://www.szimikron.hu/hu_index.html" TARGET=_fnew>Szimikronnál.
Tavaly a debreceni találkozón beszéltem a képviselőjükkel, azt mondta, ugyan nagydobra nem verik de megoldható a pár száz darabos vásárlás.
Hívd fel őket és a raktárat, vagy kereskedelmet keresd.

A csapágyboltok csak "kerek" értékűeket forgalmaznak, míg a Szimikronnak a munkájukból adódóan óriási választék áll a rendelkezésükre, melyeket egyedileg gyártanak le nekik több tízezres tételben.

Beszélj velük telefonon, ha sikerül valamit elérned, akkor szívesen elmegyek érte és postázom neked.

62pb8zge

62pb8zge

Hát nem tudom,az eladó tegnap mondta mik a lehetőségek ,én ma a boltban nem mértem meg...

besirkyjh

Mindenféle anyagbol  
http://www.bearing.hu/hu" TARGET=_fnew>Golyo

Van itt Debrecenben is egy kis bolt ahol lehet szerezni mindenféle méretben csapágy golyot .

ht0cjk58i

Mézd meg a kerrock honlapján lehet van ott is ilyen anyag ha kell tel számot is adok.Nagyon segítő készek és korrektek.