Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Kicsa

Köszönöm szépen! Weblapot nem találtam,sajnos személyes látogatáshoz nekem messze lenne. Viszont találtam egy céget Budapesten,ez már elérhető számomra. Árajánlatot is kértem Liycy kábelre,a hasonló kábel áraikat elnézve 'versenyképes'.  

Kulcsár Zoli!
Köszönöm szépen,ezt nem is tudtam! Örülök hogy szóltál,jobban átolvasva a H1 doksiját,ott is le van írva. [#worship]

besirkyjh

Nincs mit .
Nekem is volt , vagy 2 évig használtam is és jo is volt ( nekem tetszett ) uniban még nemtaláltam gyosabbat töle .

Kicsa

Én is meg vagyok elégedve vele. Lassan készen leszek a 'kiegészítő berendezésekkel',remélem gond nélkül menni fog minden - kötve hiszem azért [#bohoc] - ,így aztán majdnem minden igényt kielégít majd.

xkbv3nx0d

hátha még valaki nem ismeri... én csak most bukkantam rá http://www.sapa-webshop.hu/hu" TARGET=_fnew>sapa webshop

ANTAL GÁBOR

sziasztok ! PLC programozásban jártas kollégát keresek  ( 3 digitális bemenet 4 relés kimenet  pár logikai függvény két R/S tár időzítés ,delay)
nem bánnék javaslatot egy olcsó PLC re . Korrekt rajzot küldenék . ( már ledeszkáztam hagyományos alkatrészekkel (tranyók tirisztorok ) de mégiscsak korrektebb lenne PLC vel

ANTAL GÁBOR

persze egy mikrokontrolleres megoldást sem utasítanék vissza

88nwcf22d

szerintem mikrokontrolerrel olcsóbban kijössz, de ha plc kell akkor pl a Festo FC20 asa nem olyan drága és nem bonyolult programozni sem.

Révész Richárd

APB mini 8be/4ki
ára:30e kb (új boltból)
Programozást is megcsinálom ha szükséges.

HJózsi

000000000

Nekem a Klavio szállított és programozott fel 3 db PLC-t egy speciális projektnél.
Nagyon korrektek voltak mindenben.

s7manbs8

Ha küldöd a rajzot megnézem mit tehetnék az érdekedben. Érdeklődés szintjén, ha össze tudjuk hozni nem zárkózok el a megvalósítástól sem. Egy email gondolom nem sokba kerül, ha vagy olyan kedves. Üdv.

Kicsa

Nagyon köszönöm a pontos linket! Érdekes,a webáruház nem működik és nem tudok előcsalni árakat sem,csak a te linkeddel.  
Úgy néz ki,ez a probléma is megoldódott!
Köszönöm szépen!

000000000

Érdekes hogy itt Vácon vettem LiYCY 4x0.5 kábelt 245Ft-ért bruttóban és a nagykerben meg drágább 1.25Ft-al.
És még utaznom se kellet.

4aixn8r8

000000000

Nem !  
Baji-nál max hangszóró vezetéket kapsz.
Fókusz-྘ Kft - Villamossági Szaküzlet-ben vettem .
Amúgy te is Váci vagy?