Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Sz.József

3ihs2v23

9npx2xk89

Nézd meg a cncdrive.hu-t ott pontosan méretre is vágják.

Sz.József

Köszi, de egyenlőre úgy néz ki, hogy a vaszinesfémnél ~600Ft-al olcsóbb kilója..

Kicsa

Sziasztok! Keresnék kábeleket léptetőmotor bekötéshez. Kértem árajánlatot de nagyon húzós számomra,például a LIYCY 7x0,5 kábelre közel 1000 Ft/méter jött ki. Keresnék hasonló kategóriában kábelt,nem baj ha használt. 6 ér szükséges mininmum,illetve árnyékolás. Vékonyabbat nem szretnék,picit vastagabb még beleférne esetleg.Jó lenne a LIYCY,YSLCY és hasonlók. Maximum 3*3 méterről lenne szó. Ha nincs más,bolt elérhetőség is érdekelne ahol enél olcsóbb lenne...Köszönöm!

ANTAL GÁBOR

Sziasztok : Tippeket várok olyan ipari csatlakozópárra apa -anya  (" tuchel" ) ami lehet kerek, lehet négyszögletes,  és forrasztásos technikával 12*0.5 mm2 es hajlékony vezetéket képes fogadni. Az egyik fele szabadtéren lesz ( lehet hogy nylonzacskóval levédve )  Áramterhelés = 10 mA  
A 12*0.5mm2 es kábelt csak a mechanikus ellenállóképessége  indokolja  ( 20 méteres analóg hőmérsékletmérő szonda LM 35 tel mindegyik pont tömszelencézve és egy 20 m es függőleges kútba leengedve .  Már két egység működik de praktikusabb lenne ha a kiolvasó egység az irodában lenne és csak a méréskor lenne csatlakoztatva

000000000

Az SP2110/P12 apa + SP2112/S12 anya /panel/ csatlakozó párosból van készleten kb. 30 pár. 1720,- +ÁFA/pár.
IP68

000000000

Nem tudom milyen szabad rabló cégnél vásárolsz, de pont tegnap vásároltam 20 méter 4x0.5 LiYCY kábelt 4900ft-ért (245Ft/m)
Ha a dupláját veszem akkor sem 1000Ft/m.

000000000

15 pólusú D sub csatlakozó nem lenne megfelelő a teszkos zacskós szigetelőszalagos kombóhoz ?
9 pólusút apa anya csatlakozót vettem házal együtt 200Ft-ért összesen.
A 0.5-os kábel simán beforrasztható és olcsó is.

ANTAL GÁBOR

Köszönöm Küldöm a megrendelést de hogy "olcsó"legyen kiegészíteném egy pár dologgal

Kicsa

Esetleg tudnál adni egy elérhetőséget? Jó privátban is.Én s vásárolnék ott,ilyen árakon...gyanítom hogy a 7*0.5-ös akkor olyan 500 Ft/m-nél nem lehet több... :)
Köszönöm szépen!

000000000

Elektro Fókusz ྜ Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság    2600 Vác, Kápolna u. 21.

besirkyjh

Szia  

Rablás ide rablás oda az ára szinte biztos hogy közeliti az 1000-et/m .Az okát ne kérdezd :)

besirkyjh

Szia  

A H1-hez 5 ( öt ) ér kel , dobozon belül össze van kötve a tekercs vég ( mérd ki egy ohm mérövel ) ne költsd feleslegesen a pénzed .