Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

lari

Rinaldo

Én nemrégiben a kelemériekkel készíttettem elküldött minta alapján univerzális motorhoz szénkefét.. Kiválóan elkészítették !

svejk

Sir-nyeteg kért meg rá, kérdezzem meg.

http://hidracel.5mp.eu/web.php?a=hidracel" TARGET=_fnew>A Hidracélnál
a 60x60 mm-es hidegen húzott négyszög anyag ST37 és C45 minőségben most egy áron van.  
napi ára: 460 Ft/kg + áfa.  
(személyesen minden megoldható :))

3szwbavt

üdv urak.  lineáris talpas csapágyat hol lelek olcsón. a csúszórúd vagy mi, 10-15mm átmérőjű 4 db  
kellene. ja és hozzá tengelyt ami belemegy? kb 2db
2 méteres kéne a rudakból. és ha tudtok akkor a rudak végére kellene golyóspersely ugyancsak olcsón. hálás köszönet. aadren@gmail.com

hyn6ys8wt

Vettem egy jó kis szalagfűrészt és szeretnék venni vagy csináltatni hozzá fémvágó (Bimetal) lapot (alu és acél vastaglemezhez)  
Tudtok valami jó helyet ahol beszerezhető?  Vácon lakom.  kösz

Rabb Ferenc

Boronkay Faipari Szerszám Kft. Bp Egressy út 23-25. Bár valamiért a weblapjuk nem érhető el...

000000000

A Nóniusz is hegesztett fűrészlapokat fémvágáshoz, nem tudom, hogy az utódja csinálja-e még?

besirkyjh

Optimum, Quantum , Deta Ker ( ugyan azt forgalmazzák )  
.

wcsxp0uxa

Amit ismerek ,s neked a legközelebb van az a Dolex Kft (Csáktornya utca , M5-ös bevezető) ,egyszer vásároltam tőlük még régebben ,teljes választékuk volt akkor.

ra8nsmk6w

A nóniusz mellett lévő cégnél(25m-re) már csináltattam bi-metal lapot. A neve most nem ugrik be

000000000

A Boronkay cég nagyon gyorsan és készségesen reagált a következő címen.

elezouzem@boronkay.t-online.hu

VViktor

Szia Amp.Mekkora kell? Lehet tudok de csak januárban.

wcsxp0uxa

Tegnap vettem ott (Fairtol) ,igaz sima szalagot ,kb 900 forinttal drágább volt mint 1 éve.