Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

http://www.onlinecsapagy.hu/" TARGET=_fnew>Csapágyvásárláshoz jó tájékozódási alap.
Méret szerinti keresési lehetőség.
Regisztráció nélkül láthatóak az árak, akár rögtön rendelhető is online.

000000000

43mm-es Kress marómotoromhoz keresek felfogó alkatrészt. Az E-bayen ugyan láttam, de remélem kissé közelebb is találok.

svejk

Kellett 1-1 vacak legolcsóbb kínai 6005-2rs és 6008-2rs csapágy.
A helyi boltban a 2 db HCH (kínai) került bruttó 1205 Ft-ba.
A fenti két tétel http://www.onlinecsapagy.hu/" TARGET=_fnew>itt bruttó 640 Ft-ba került volna, persze csak holnapra ért volna ide és ki kellett volna fizetnem a GLS szállítási költségét, ami talán 960 Ft.  
Ha négy csapágy kellett volna akkor már meggondolandó, főleg ha hozzávesszük, hogy a helyi csapágybolt is oda-vissza 7 km + 120 Ft parkolójegy és fél óra alatt nem járom meg.

besirkyjh

Szia  

Erröl már irtam , ez a bolt itt van tölem 200m-re és kb 10nm az egész .Eddig bármilyen csapágyat kerestem náluk az volt a válasz hogy most elfogyott de van helyette más ( persze drágább ) voltam párszor és csak "O" gyürüt sikerült vennem tölük .Van Nekik sok minden ami jo lenne de valamiért mégis a Bearings -be járok .
Az árak kb igazak ( bár nagyon ritkán frissitik öket ) de én csomagot nem mernék rendelni tölük ( feltéve ha tölük jön a csomag mert mindig valami központot emleget ) .

Elöször Romániában találkoztam azzal a jelenséggel hogy Praktiker mennyiségü áru egy 4nm-es irpodában ( ha igy ismerös Vatera , fizetés után 2 - 5 hét szállitás ) , egyre többet látom itthon is ezt , de csak katlogusbol vásárolni az igy nagyon kockázatos .

jw8ykuay

Üdv!
Debrecen és Gyula környékén keresnék beszerzési lehetőséget 200x1200 mm- es 1- 2 mm vastag rézötvözet lemezre. Több kisebb darab is megfelelő, ha kiadja a fenti méretet! Akinek van ötlete, kérem e- mailben jelezze! Köszönöm!

lari

Kisméretű Bronzpersely  siklócsapágyakat lehet valahol beszerezni? Átmérő 22/18
Használt már valaki készen kapható csapágyat?
Esetleg olcsóbb legyártani?
Köszönöm!

4um5b65d

Autóvillamossági kereskedés. Önindítókban használják.
Porkohászati bronz.
Olyan helyekre ahol nincs állandó olajkenés.
Vigyél mágnest magaddal.
Ha olyan tengelyre megy fel ami nem edzett , oda tiszta bronzot vegyél.  
Ha edzett a tengely akkor lehet szürke öntvénnyel "ötvözött" is a persely. (Ez utóbbit fogja a mágnes.)

4um5b65d

Ja, és egyáltalán nem olcsóbb legyártani. Van amelyik csak 200 FT-ba kerül.
Persze a Porshe-ba való az drágább, még ha ugyanolyan méretű is.

PSoft

Nehéz megmagyarázni a kuncsaft-nak,mikor odahozza az önindítóját.....
Aszongya,akármilyen sárgarézből jó lesz.
Hát nem jó,mint ahogy írod is.

Aztán mikor visszajön az autósboltból a perselykészlettel,és megússza a három perselyt ezerötszázból,akkor már nem kételkedik.

lari

Nézegettem már ilyenekt, de ekkora átmérőben nem találtam.
Azért még körülnézek, köszönöm!

vjanos

A http://www.fervill.hu/" TARGET=_fnew>Fervill-t kérdezd meg telefonon, ha valahol van, akkor ott...

vjanos

Vagy a Carbosint Kft Népszínház utcai, vagy Gergely utcai üzletét is érdemes lehet megkérdeni.

000000000

jw8ykuay

Köszönöm!
Ez elég biztató, felveszem velük a kapcsolatot!

e6bkdgi5f

Sziasztok!

Valakit tudnátok esetleg ajánlani aki Kecskemét környékén kóracéllal foglalkozik? Egyedi benzintankot szeretnék gyártatni rozsdamentes anyagból.

Köszi előre is!
Üdv.