Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Jelölő toll téma...
Nehogy valaki bedőljön http://webshop.sonepar.hu/termekek?PID=32479&op=product" TARGET=_fnew>ennek a Weidmüller-es tollnak !!
Síma alkoholos toll, a mezei kontkt spray lemossa mint a sz@rt :(
Viszont tény hogy vékony a hegye és szépen lehet vele írni a műanyagra.
A másik, belinkelt, 1/4 ennyibe kerülő Wago-sat nem tudták szállítani...

Szóval még mindig keresném azt a megoldást amivel 30 éve kézzel írtak a vezeték végekre és még ma is olvasható, rendkívül kopásálló feliratot hagyott maga után.

000000000

A régi öregek sokmindent tudtak! Most csak tátjuk a szánkat!

yuagaci9g

En valami tusra emlekszem, tollheggyel irtak ra.
Eros oldoszer szaga volt.

svejk

Valami nitrós lehetett mint ahogy Laslie is ajánlotta, hogy megmarja a műanyagot és belediffundál.
A Rotring-nak is van olyan tusa ami a normál csőtollat megemészti.
Valahol van nekem is, majd előkeresem...

gfxd0h560

Amennyire emlékszem az sima csőtoll volt, tussal és színtelen lakkal rögzítve ྍ-ig.

svejk

Lakk nincs rajta.  
No majd górcső alá veszek egyet, és bemutatom itt is hogy mi kellene nekem.

Szalai György

Nem annyira kompakt, de atom stabil megoldás.
Tetrahidrofuránba löttyintette, kb. fele térfogatú, fekete Holló tust. Hegyes ecsettel megpöttyöztem ezzel a fúrókészletem sárga PVC dobozának a hátulját. Oldja, színezi, megszárad, nem jön le. Soha.
Esetleg jó lehet hollótus helyett tonerpor, ecset helyett fém csőtoll, keverőedénynek söröskupak.

svejk

De felvágsz hogy Neked van már Tetrahidrofuránod :)
Én meg jól elfelejtettem megkérdezni :(

000000000

valoszinü oldoszeres tusra gondolsz azt kézröl is pár hét után is kopot csak le.....
mostanság már csak vizbázisut lehet csak kapni az a baj!
hasonlo összetételü volt a régi szines utántölthetö patron fejek is azok is már mid vizbázisu ép hogy  papiron meg marad az is abol is a jobbak Hp töltö szetekbe valok pl....!

Bencze András

Kedves urak! Elfekvő FUJI 2MBI75N120 IGBT modult keresek. Akinek van a fiókja mélyén jelezze. Bontott is jó, csak működjön.

Szalai György

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1463249632" TARGET=_fnew>Na. Nem kell senkinek? Olcsó! Én már vettem ötvenet, míg élek elég lesz. (30/9552183 telefonon elérhető.)

lari

NCT-90 vezérlőhöz keresek kézikereket.
Nem tudja valaki hol lehet beszerezni?
Nem kell eredeti, hasonló is jó lenne...
Az NCT-nél már nem forgalmazzák....

Köszönöm!

svejk

Nekem az a bajom az ilyenekkel hogy nem biztosított  folyamatos utánpótlás.
Nem érdemes ráállni mert fél év múlva csak az eredeti áron (708 Ft + áfa) tudom megvenni, ami irreális szerintem.
Ha egyáltalán még hozzá lehet majd jutni, ugyanis ezek nem egy bevált szabványos alkatrészek, lehet legyártott X millió darabot a gyár és soha többé nem fogja gyártani...tapasztalat :(

mxjj54gxi

Nekem vannak sima alkoholos írásaim műanyagokon, amiket nem baxtattam azonnal a felírás után, és mostanra - évekkel később- kicsit ugyan eldiffundált a felírás a széleken, emiatt már nem olyan éles a széle az írásképnek, de ezt már csak ecetes ollóval szeded ki belőle.

nt4ibi7x

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy holt árulnak edzet köszörült tengelyeket. 6 mm átmérőjüt keresek. Köszi