Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

svejk

Á, ezek ilyenek. Ha én meg megmondom nekik akkor meg megsértődnek.

Szalai György

Ez valami kegyeleti cucc lesz, hogy „kizárólag feketében” lehet?

PSoft

Igen,alapanyagnak maradt a teflon.

Viszont az általad(egyel-kétell,kérem úgy olvasni,hogy jó legyen)vázolt karmantyús formában.
Tökéletes lett,passzol hidegen-melegen.:)

Majd elolvadt a kuncsaftom mikor meglátta a kész cuccot.:))

svejk

Hétpecsétes titok, ha elmondanám, meg kellene hogy öljelek benneteket :))

Szalai György

Inkább a kíváncsiság általi lassú halál legyen a sorsunk? Ne már…

4um5b65d

Gyerekek, kik is szoktak itt olyan könyv formájú emléktárgyakat marni a gépükkel ?
Ballagásra, meg ilyen olyan dolgokra...

svejk

Meséljen már valaki http://hu.rs-online.com/web/" TARGET=_fnew>erről az RS cégről!
Nem is tudtam hogy léteznek :(

Hogy ment a vásárlás?
A fizetés ha jól látom mehet forintba magyar számlára, tehát nem kell átváltással és az azzal járó költségekkel vacakolni.

ht0cjk58i

Helló Úrak, Nikecel tömböket nem tud valaki?Hol lehet beszerezni? Köszönöm

000000000

Sziasztok!
Valaki meg tudná nekem mondani,hogy hol lehetne 15-20mm vastag alulemezeket venni Bács-Kiskunban vagy Budapest és környékén,ahol darabokat is adnak?HA eljutok a találkozóra akkor megejteném egyúttal a bevásárlást is.Az épülő gépemhez kellene 3db A4-es méretű lemez.Visszaolvastam,de nem találtam most semmit.Amarinál lehet kapni ilyen darabokat szerintetek?Milyen árban lehetnek ezek az alulemezek?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Üdv:Richy

000000000

http://www.digit.hu/foamfaj.html" TARGET=_fnew>Itt nézz körül,egy pár céget felsorol, ahol lehet tömbben is kapni.

000000000

Albalu Kft

Telefon: (22)446-920
Fax: (22)446-920,(22)245-027
Email: albalukft@t-online.hu

000000000

Székesfehérváron várható a közeljövőben találkozó?Mert nagyobb az esély,hogy eljutok ide,mint Hatvanba.Köszi,mindjárt e-mailben meg is érdeklődöm,hogy milyen árban vannak ezek az alulemezek.

000000000

leszabot árut poostáznak is!
nemsok céget foksz találni ilyen feltételekel allu lemez téren!