Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Köszi.Az nagyon faja úgy.Szerinted 1690-be beleférne a postán 3db A4-es alulemez?

000000000

posta vagy futár.....
1700 általába 20kg igy van ha jol tudom....
de a posta meg lepetés mindig az árkalkulácioival.....

svejk

Hogy a jégverésbe ne!
Szeptember közepén lesz.

svejk

De rendélés előtt ugyan dobj már fel egy hirdetést az adok-veszekbe mert még ha nagyobban is de olcsóbb ajánlatokat fogsz kapni szerintem.

000000000

000000000

Az nekem későn van már.Abban a tanévben érettségizem,szóval elég nagy hajtás lesz,talán majd jövőre,ha felvettek oda ahova szeretnék menni.

lari

Urak!

PT 4115-ös ic-nek tud valaki beszerzési forrást?
LED meghajtóba kellene....
Köszönöm!

svejk

Keresnék olyan NyÁK-ba forrasztható 15-20 pólusú (állhat több darabból) csatlakozót melynek van DIN sínes ellendarabja és abba a vezetékeket normál csavarkötéssel vagy gyorsszorítós módszerrel tudom rögzíteni.
A lényeg hogy a NYÁK-ot gyorsan, egyszerűen lehessen cserélni.
Biztos van rá kiforrott megoldás.
A NyÁK-os ellendarab - hordozó NyÁK DIN sínes rögzítéssel - NyÁK-os sorkapocs kombinációt ha lehet kerülném.

Szalai György

Ez volt a beugratás? Vagy valami kísérleti cucc lesz? Dobozolatlan nyákot nem nagyon szokás DIN sínre pattintani. Főleg nem szokás az elektromos kötéseknél fogva mechanikusan rögzíteni.
Ezért szerintem ilyen vagy nincsen, vagy nagyon ritka madár.
Előbb találsz kedvedre való megoldást több darabból összeállítva.
DIN railbox. Benne egy anyapanel, a szélén a csavarozható terminálokkal. Az anyapanel közepén pedig egy sor PCB-PCB konnektor, ami tartja a vendég panelodat.
http://eshop.phoenixcontact.com/phoenix/images/productimages/size1/22760_2000_int_01.jpg" TARGET=_fnew>Sínre pattintós csatlakozós sorkapcsot kitalálták már, csak nincsen neki PCB-be való ellendarabja.
Vagy Te tudsz valamit?

svejk

Sajnos csak ezeket ismerem amiket említettél.
A második tuti lenne ha lenne fordítottja.
Az árak is elég húzósak ilyen téren.
A Phoenix-Contact-hoz regisztrálni elég macera, a reg. lap kitöltése után küldtek egy PDF-et melyet kinyomtatni, kitölteni, majd visszafaxolni nekik.
Ez meg is történt pénteken de még semmi válasz.
Kíváncsi leszek az áraikra és hogy van-e raktáron

Az RS-nél 17 ezer Ft az 100 mm széles 1 méteres pcb tartó 10 zárófedéllel és lábbal, tehát 5-öt lehet belőle kifaragni.

svejk

Valakinek van regisztrációja a PhoenixContacthoz?
Meg kellene nézni egy árat.

Egyújabbgépépítő

Regisztrálva nem vagyok de elég jó kapcsolatom van velük.
Szoktam vásárolni náluk, ha kérdezek gyorsan válaszolnak.
Ha ráér holnap írd meg mi érdekel megkérdezem őket.

Szalai György

Mekkora méretű PCB-t kell cserélgetned?
Egyedi darab lesz, vagy széria termék?

svejk