Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Megtaláltam őket. Írtam egy érdeklődő emailt, amire egy sorban visszaküldték az oldal linkjét.

Megbízható lehet ez a brigád, hogy kártyával fizessek?

Jani

x4rhew5r3

Igen, de azon a kártyán ne legyen sok:)
Neten nincs bizalom.

000000000

4um5b65d

Pár napja a beépített informátorom kiköhögte, hogy jövő év elejéig bizonyos méretű csapágyakból teljes hiány lesz a piacon.

Az ok , hogy a válság idején leállt gyártósorok a mostani hirtelen kereslet növekedést nem tudják kiszolgálni.
Szerencsére előre megkapták a fülest és az ő csapágyboltjuk az egész éves csapágymennyiséget berendelte még időben a meglevő raktárkészletekből.
Most akart még rendelni pár fajtából, de már csak következő évre igazolták vissza a rendelésüket.
Sima 6000-es sorozatú csapágyakkal is gond lesz a boltokban.
Amit meg kapsz azok jó drágák lesznek.

Szóval aki egész évben eszi a csapágyat az tárazzon be belőle ha tud.

svejk

Remélem nem lesz igaza az informátorodnak.
Szerintem ezek a hírek csak mesterkéltek, hogy el lehessen adni a felhalmozódott készleteket.
Mint a taiwani tűz után a RAM árak...
Bár kétségtelen hogy a logisztika ma már magas szinten van, raktárra nem termelnek a komoly gyárak.

4um5b65d

Mivel ez egy csapágybolt és mint írtam a következő évre vettek fel tőlük rendelést, így ez már nem lehet kacsa.
A srác meg egy alkalmazott és szavahihetőnek ismerem.
Ha betáraztak egész évre annak komoly oka van.

svejk

6fabbzvm

Hol tudnék beszerezni golyós anya zsírzó gomb kivezetéséhez anyagot, illetve mi kell hozzá?[#worship]

000000000

Én 6-os rézcsőből csináltam forrasztással.

6fabbzvm

Köszi!
A csőre vágsz menetet és a másik végébe forrasztod a zsírzógombot?

svejk

Én inkább a pneumatikában használatos elemekkel és műanyag csövekkel oldanám meg, ez a bevett szokás az iparban is.
Egy kis nyűgje lehet az az egy átalakító mely a kocsiba csatlakozik. (a pneumatikában ugye nem metrikus menetet használnak, de neked ez nem jelenthet akadályt)

keri

zsírzógombot autós boltban lehet kapni 60forint/darabért, rézcsövet én a bronzkerben vettem, de klímásoknál is van szerintem ilyen vékony.

Révész Richárd

3yza3z3dr

Sziasztok! Billogot szeretnék PS betűkkel legalább 6mm es legyen egy 3 cm-es kőrbe ,vállalkozna valaki a legyártására,kérem jelezze címemen.Köszönettel:Sándor.

6fabbzvm