Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

vjanos

Hát ezaz, inkább nem futároznék. Meg úgy általában keresek ilyen helyet, nem jelenlegi konkrét igényekkel.
Az ember azt hinné, hogy a székesfővárosban is működik ilyen intézmény, pedig ezek szerint nem [#nemtudom]

Szalai György

Épp sorin volt egy szabad félórám, fél órája. Bekukucskáltam a müguba, csak a rend kedviér. Kábel és vezeték szekció, épület mögött ball kézre.
Ott ragyog a csodálatos napsütésben egy féldobnyi ÖLFLEX CLASSIC 110CY 5G0,5 kábelocska. Az 5x0,5mm2 szövetárnyékolt, átlátszó köpenyű, hobby főmotor kábelnek talán nincs is szebb. Lehasítottam belőle egy huszonöt méteres darabkát.
Sok más között lelhető még 2-4m-es darabokban AWM STYLE 20233 is, az ötször két erű csavart érpár, páranként árnyékolt, gumiszerű köpennyel, 300V-ig. Abból is kiválasztottam két szép szálat.
Ezt mind négy kilónak mérték és négyezer forintocskát kóstált. Szaladjon, akinek árnyékolt kábelra vásik a foga.
Svejknek: Fürtös nincs többé. Levágatta.

svejk

Kábelt, motort, bármilyen elektormos kütyüt nekem még nem adtak sosem, mondván jönnek érte, egyben viszik. (ugye tudjuk hogy a kisebbség viszi leégetni)
Tehát menj vissza hozd el az egészet, és egy tisztességes haszonnal, de még így is nagyon olcsón oszd el a Fórumtársak közt.  
Ha kell, előre összedobjuk az árát.
Végy példát Svejkről, lásd. E240-es motor, Ő Hollandiába kiutazott érte a köz érdekében:)

svejk

Mondjuk ez sem kimondottan energialáncba való...

s7kfptkp

ZX100-as műanyag beszerezhetőségéről kérdeznék (rúd?, négyszög?, egyéb profil?, ~ár?)?
A legközelebbi (jászberényi, műanyag rudakat is áruló boltban nem ismerik ezen a néven.

Szalai György

Szerintem örültek nekem, mert az égetők biztosan nem adnak ezret kilójáért, mikor alig van benne fém. Azt meg nem sejtik, hogy métere is többe lenne, ha lenne egyáltalán.
Egyik lábammal már a Balcsin vagyok hajófeneket vakarni, de hétfőn ráfigyelhetek, ha arra járok, szerintem ott lesz még.
Ha megvenném mindet, akkor ez is itt állna a nyakamon, mert mindenkinek csak annyi kell, és csak akkor éppen.
De nosza, bátorítsatok.

000000000

svejk

Elég sok telepre bejárok, sajnos ez az embercsoport akik ilyen helyen dolgoznak nem "örülnek". Ezeknek mintha nem lennének érzékeik.
Legyen az kisfőnök vagy proli melós, teljes az érdektelenség. Nem is értem hogy lehet úgy bejárni napi 8 órába?
Nagyon sokszor több százezres értékeket markolnak össze, dobnak le emelet magasságból.
Ha egyszer "leszerződtek" a kábelre meg motorra akkor abból nem engednek, mindegy mennyit ígérsz, már csak azért se...
Persze néha ki lehet fogni hogy jó napjuk van...
Ilyenkor kétszer is menni kell naponta :)

Kicsa

Sziasztok!
Egyenlőre érdeklődés szintjén keresnék olyan valakit,aki tud lézerrel gravírozni. Láttam Török Tamás illetve PSoft munkáit is,alumínium gravírozás terén és nagyon megtetszett a végeredmény.
Konkrét tervem még nincs,viszont egy körülbelül 150*200 mm-es alu előlapról lenne szó,melyre néhány feliratot kellene felvarázsolni,illetve egy logót is talán.
Alapanyagom sajnos nincs,ehez mérten szeretnék érdeklődni : Valaki elvállalná nekem,ha oda jutok? Mert ha nem,akkor eleve máshogy tervezem az előlapot majd...
[#worship]

PSoft

Ha aktuális lesz,dobj egy emilt.

Megbeszéljük mit akarsz,oszt megoldjuk.:)

Kicsa

000000000

Hirdetitek ezeket a kis kamerákat. Nekem is van hasonló, működik is, de mivel érdemes benyalni a jelet számítógépbe, hogy föl lehessen dolgozni?

köszönöm, szia: Balázs

e7c897sd8

Urak!

Keresek mini esztergámhoz 42, 54, 63 fogszámú M1 modulú műanyag fogaskereket. Ha van valakinek elfekvő készlete és megválna tőle ne kíméljen! :-)) Esetleg beszerzési forrás is érdekelne.