Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

A Vaterás ár tényleg no comment, ott elfekvő lett a komának vagy leesett valahonnan.
Az már sokkal nagyobb baj hogy  két bolt közt 30% különbség van, meg az is hogy mi kerül egy mágneskapcsolón 30 ezerbe.

Én ma csináltam PG9-es menetfúrót, de valami üvegszálas fehér trutyi az anyag, így kettő menet csak gyászmenet lett :(
Bementem a vill. boltba hogy csak kellene nekem két ellenanya.
-van persze...23 Ft/db, de 25 Ft/db-ért komplett PG9-es tömszelencét tud adni.

Most megvettem a komplettet, aztán legközelebb megint szitkozódom hogy itt a tömszelence, de nincs rajta anya :))

4um5b65d

000000000

Sz.József

Ok. Köszi mindkettőtöknek. (Svejk, Csewe)
Újra nekiestem a netnek, egy kicsit kitartóbban és alábbi linken sikerült ...
Hátha mást is érdekel.
http://www.varing.hu/page2.html" TARGET=_fnew>ÍME

svejk

PSoft

Hány V-os a mágnestekercse annak a DIL-nek?

Ha elárulod,jövő héten küldök Neked egy "érték nélküli" csomagot.:))
Csak a postát fizeted.[#wink][#wave]

4um5b65d

svejk

4um5b65d

Te egy Úr vagy, de már megoldódott a dolog.
Jön Vateráról a cucc, addig meg egy kisebb mágneskapcsoló befigyelt a gépbe.

mxjj54gxi

Mi itt szoktunk mágneskapcsolót venni, verhetetlen áraik vannak:
http://www.mixvill.hu/1/products/350
Látható, hogy ennyi bolti pénzért a legnagyobb, 95 amperest tudod megvenni tőlük. És az ország java részébe szállítanak, illetve partnerük van.Pécsen is. Bizonyos összeghatártól pedig másnap kiszállítják házhoz.  
Az Md sorozathoz tartozékként pótérintkezők is kaphatók, amit csak fel kell pattintani rá - ha szükség van rá. http://www.mixvill.hu/1/products/410

svejk

Csak egy apró bibi van velük, hogy PRC termékeket forgalmaznak :)
Persze ettől függetlenül én is sok dolgot ott veszek, de gondolom Laslie nem akarja már ezt a mágneskapcsolót a hátralevő 60 évében mégegyszer cserélni :) Gondolom az eredeti is már ment vagy 30 évet.

svejk

mxjj54gxi

És ki nem? Az európait átlagember nem tudja megfizetni. Elég sok nagyáramú MD dolgozik nálunk, eddig hiba nélkül ( azért lekopogom :) )

mxjj54gxi

ja, és ezt naná hogy nem, de lehet ott még a műhelyében másban is mágneskapcsoló, nem? ;-)