Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

RogerCo

vjanos

Sziasztok,  

Újpest környékén tud valaki ajánlani olyan helyet, ahol darabolva adnak acélárút, laposacélt, köracélt, melegen hengereltet és hidegen húzottat is?

4um5b65d

Svejk, Te sem vagy nóóóóóóóóóórmális....[#mf2]

Gyerekek, neves fórumtársunk, egy bazi nagy lepedő méretű bubis borítékban küldött nekem 2db tömszelencét.
Persze anya nélkül, azt lenyúlta.  
[#falbav]

bvadkrcds

Varsa is vicces kedvében volt egyszer. Rendeltem tőle valami, és megkérdezte, hogy vegyes fűtési rendszerem van-e.??? Azt, hittem küldeni akar valami jópofa holmit. Erre küldött egy nagy doboz szórólapot, közte a rendelésem.    

VighLajos

Hasonlót már én is kérdeztem: hol kapok C60-as, vagy C45-ös acélanyagot? Úgy képzeltem, hogy az első kérdés az lesz, hogy köranyag, vagy laposanyag?
Helyette semmi választ sem kaptam.
[#szomoru1]

vjanos

A budapestinél azt mondták, hogy csak egész szálban adnak anyagot... pár tíz centik kellenének...

mxjj54gxi

VighLajos

Hurrá, az van Szekszárdon!
Eddig csak alumíniumot, sárgarezet, teflont és valami más műanyagrudat vettem náluk.
Ha ott járok, megérdeklődöm.
Köszönet érte!

4um5b65d

4um5b65d

Bizonyos méretig, illetve bizonyos anyagból.
50 felett hengereltnél már vágnak.
Húzott anyagot csak szálban.
Ha csak kis mennyiség kell, próbáld meg egy esztergályosnál.

VighLajos

Mikor Pakson átköltöztünk (1998 körül), kedvezményes fuvart biztosított az erőmű.
Két fordulója volt a tgk-nak. Megjött a számla: 36 Ft. Mindez ajánlott levélben, aminek a díja 40 Ft volt.

vjanos

Ok, köszi.

A múltkor svejk emlegetett egy csoda helyet Kecskeméten, ahol bármit bármekkorában adnak. Reménykedtem, hogy Bp-n is akad ilyen :/

svejk

Sosem állítottam az ellenkezőjét :)

Te akartad megvenni, most megkaptad ingyen  és még reklamálsz!? [#gun]

svejk

http://hidracel.5mp.eu/web.php?a=hidracel" TARGET=_fnew>Hidracél
Szerintem futárral elküldik a kért darabot, kérdés rentábilis-e a 1000 Ft körüli plusz költséggel.
Miből és mekkora darab kellene?