Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Lemaradt, hogy ezek alulemezek. A helyi cég se lézerrel, se plazmával nem vállalta a vágást, mert a nagy hővezetés miatt a vastagabb nem menne nekik. De azért megnézem, köszönöm.

279nwbpsa

Várpalotán van egy cég,aki vízzel vág,egyik találkozón ott is voltak.Őket próbáltad már felkeresni?Lehet,hogy olcsóbbak.

000000000

279nwbpsa

Úgy rémlik,hogy ők azok.Legyen szerencséd...

et2a2x8r

Nos, az említett oldal tényleg múló rosszullétben szenvedett, a fotómaratáson pedig azt értem, -ahogy eddigi munkáikat megismertem-, hogy vegyi úton történő maratással rézlemezből készítik a kasznikat, majd az összeállított, elkészült mesterdarabot szilikongumival másolják, és némi műgyantából készítik a másolatokat.
Valami hasonlót szeretnék én is, csak más vonat/mozdony típusokkal csinálni. A formák végülis egyszerűek, szerintem nem túl bonyolult egyik forma sem, és szeretném azért viszonylag olcsón megúszni a dolgot, persze ez annak függvénye hogy ki-mekkora ajánlatot mond az elkészítendő modellekre. :-)

h2o

Ha jól emlékszem volt már róla szó, de kereső híján nehéz lenne megtalálni.
Hol lehet beszerezni különböző méretű csapágy golyókat (spec. 6,2mm körüli kellene THK kocsiba való)?

h2o

Köszi, megnézem.
Az itteni (Miskolc) csapágyboltban azt mondták, hogy ilyen nem is fogok kapni sehol.

h2o

h2o

4um5b65d

xfg6v697j

http://www.exist.hu/index.php?page=prod&Cid=12&pid=54" TARGET=_fnew>Mérettartomány
0,400 mm-től 150,000 mm-ig (1/16”-tól 4 1/2”-ig) metrikus és colos méretekben