Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Igen gondoltam hogy mindegyik csoki gyártó másmilyet használ. A képen RACK doboz menetes sínje lett megmarva, igaz ez nem réz, de pár száz mA-t kibír. A csavarok és a távtartó gyári.

svejk

Lenne még egy kuriózum amit sosem találok boltokban.  
Nevezetesen kalapsín "mechanika".
Sokszor jó lenne nem DIN sín kompatibilis dobozokat egyék kisebb alkatrészeket sínre szerelni.  
Bontás alkalmával találkoztam már olyan lemez bisz-basszal, amit sínre pattintó mechanikával rendelkezik és két csavarral szinte bármi hozzáerősíthető.
Remélem értitek mire gondolok...

svejk

Hmmm...  
Ki gondolta volna, hogy egyszerűen http://www.phoenixcontact.hu/pcb-terminal-block/224_35931.htm" TARGET=_fnew>kalapsín adapternek hívják :)
Na szóval, ilyeneket ki tud olcsón szerezni?

svejk

Lehet lakatos kollégával le kellene gyártatni pár százat, hiszen csak 2-3 perforáció meg egy hajtűrugó általában az egész :)

PSoft

http://villszerbt.hu/spd/HO2K/GANZ_H02K_hokioldo" TARGET=_fnew>Ebből a hőkioldóból ,több százat beszereltem az utóbbi 10-15 évben.
A Ganz úgy szállította,hogy a mágneskapcsoló mellé,fúrva,vagy kalapsínre pattintva is beépíthető volt.
A harmadik variáció az,hogy "feltűzöd" közvetlenül a mágneskapcsolóra és a kapcsoló tartja a hőkioldót.

Na,ilyenkor felesleges,és levehető róla a frontlap a bekötőcsavarokkal,és le kell venni a "kalapsínadaptert" is a talpáról.

Rengeteget ilyen adaptert szórtam a kukába,mert semmire sem kellett.:):(

svejk

Na ezek után majd szépen összegyűjtöd nekem :)

PSoft

svejk

nyiszi

Szia!
Ha lessz időd,akkor légyszi a patront nézd meg.

svejk

idő, idő...
A hátuljában M6-os menet van...

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/kavo%20patron.jpg" border=0>

nyiszi

000000000

Normális villamossági boltban nézd meg a Weidmülleres cuccok közt. Nagyon olyan kinézete van. Már megint nem 25-ös körtét kértél, azért néztek bambán!

2nbj3n5m

Tiszteletem.
A talira vinnék többeres kábelt,2-ér 0.35
a többi 5-ér 0.2. Szervó motorokhoz kiváló.
Ha van érdeklődés vinnék ugy 50m-ert.120Ft/m
Mfg.: Janko

Rinaldo

Janko engem érdekelne 20 m. Nekem van jóminőségű energialáncom esetleg csere szóba jöhet-e?

2nbj3n5m

Láncom már van.
De annak ellenére viszek pár métert.
Janko