Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

279nwbpsa

Múltkor ilyet láttam a vastelepen kidobva.Akkor nem kellett senkinek sem,hiába szóltam. :(
Még egy hónapja is meg volt talán....

designr

Marógépek topicban nemrég linkeltem egy hasonlót..nem pont ugyanez,de egy kategória..

4um5b65d

Valaki másfél hete linkelt egyet azt hiszem a Vateráról. 30- körüli árra emlékszem.
Nézz csak vissza az adok veszekben, vagy itt az eszterga topicban.
Linket keress, ne képet.

4um5b65d

000000000

onnan szereztem a képet de sajnos az már lejárt hirdetés

4um5b65d

Ha Vaterás volt akkor tudsz neki levelet írni, még ha le is járt a hirdetés. Meg fogja kapni.

designr

000000000

Ha a fej meg lenne hozzá akkor ok de hol lehet ezt emelni süllyeszteni? Kéne egy rendes kép a gépről!

designr

Én is úgy találtam..A függőleges szánok megvannak..kell lennie orsónak is..telefon megvan-e még?Küldjön képeket..kérdezni..ha komoly és nincs messze megnézni..

000000000

Sajnos túl messze van nem éri meg elmenni. Pécs-Pest távolság.

000000000

Szeretnék venni átm. 3,2 x 15,5 mm vagy hosszabb tűgürgőt. Az itteni csapágyboltban nem is ismerik ezt a vastagságot. Hol érdemes ezt Pesten megnézni?
köszönöm: Balázs

6x509vxe

keresd Dcsabát
neki van egy dobozzal,bár lehet hogy nem pont ez a méret...

4um5b65d

Majd elfelejtettem:

Egy ritkán szóló, de sűrűn olvasó fórumtársunk (M. Lajos) küldött nekem egy E1N esztergáról gépkönyvet, mondván, hogy tegyem fel a Hunbay-re. Pár napja valaki keresett ilyet.  
Elképzelhető, hogy valakinek a mappájában már meg volt, de most feltettem a "! ! Gépkönyvek" mappába.
Közlöm ezt két okból is:
1 - A felajánlónak pénzébe került, de még is megosztotta velünk. [#taps]
2 - Akinek birtokában van egyéb gépkönyv vagy hasznos anyag a különféle gépekről, frekiváltókról, vezérlőkről stb...stb az tegye már be ebbe a mappába, hogy egy helyen legyenek a cuccok.

hostya

[#eljen]

Majd holnap bővítem a mappa tartalmát,hogy ne keljen a vateráról, meg innen-onnan pénzért venni az ilyen infót.