Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

robokacsa

van valakinek tapasztalata a cncdrive e bolt kínálatában kapható dolgokról?? milyen minőség, egyeltalán létező bolt e?

e9g6tycw

Üdvözlet mindenkinek.

Segítségre lenne szükségem Num 1040w plc -re való adatvisszatöltésben.
Az adatkábel amivel ösze van kötve a pc és a plc valami miatt nincs kapcsolat com1 port.
Ha valaki jártas ebben a témában kérem segítségét.
A gép egy 1997-es weeke Bp100 optimat megmunkáló központ.

279nwbpsa

88nwcf22d

Én már beszéltem emailon a tulajjal,
normális segítőkész volt. Rendelni még nem rendeltem tőlük semmit. De tervben van.

6fabbzvm

Én is beszéltem telefonon, mailen, sőt már vásároltam is, igaz csak szoftvert, de minden korrektül zajlott (előre utalással).[#eljen]

HJózsi

Megint kapható http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300520030624&ssPageName=ADME:B:SS:US:1123" TARGET=_fnew>E240 az eBayon ... technikai infó is van róla, nem is akárhonnan ... ;)
töb mint 10 db van még ...

me3ua0a6

Kellene nekem 4db hegyes végű rugós mérőtüske :)
Hol lehet ilyeneket kapni? Néha apróhirdetésekben fellelhető, de most nem találok sehol se :(

88nwcf22d

Ez a motor akkor tud 1,5 Nm nyomatékot kifejteni 1000 fordulatszámig?

Jól látom? Sajna nem ismerem a motorokat, de ha az igaz akkor nem is olyan drága.
Varsának van hozzá köze? vagy csak megguglizták az adatlapot és megtalálták?

HJózsi

Mondjuk az az adatlap a G240-é, de minimális eltérés van az  http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/ElectroCraft_E240/E240_G240_G242_electrocraft.jpg" TARGET=_fnew>E240-hez képest, ezt én találtam valahol.
Csúcsnyomatéka lehet annyi, igen. Sokunknak van már ebből a motorból, a kisesztergámat ezzel hajtom ( X, Z )

88nwcf22d

Gondolom akkor ha sokatoknak van akkor megvagytok vele elégedve.Akkor annyi pénzt megér? Vagy ti hol és mennyiért vettétek?

x4rhew5r3

Még talált valahol egy konténerrel?:)
Azt írja, hogy nincs postázás, csak helyi átvétel.
Ha gondoljátok szervezhetünk egy közös beszerzést. Ha kellő mennyiség összejön, akkor elhozatjuk valahogyan.

svejk

Jövő hétvégére be tudom hozatni, ha összejön egy 40-50 db, hogy érdemes legyen a haveromnak elautókázni érte.
Természetesen ezen az áron, nincs semmi plusz költség, esetleg az itthoni posta.
Meg az én ajándékcsomagjaim :)

svejk

Hát ez qrva jó:)))
No majd megmondom a haveromnak hogy azonnal kérjen tőle jogdíjat :)

svejk

Anno az első szállítmány után lecsesztük, mert nem jó adatokkal hirdette, akkor lett ebből a PDF-ből kiemelve a kékkel bekeretezett rész.