Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

Szalai György

Én is megköszörültem egyet, és nekem is vezet. Okosabb lettem.
Bocsánat a megtévesztésért.

me3ua0a6

Tűm van 2db, de nagyon tű :D (Alulról a negyedik hasonlít hozzá.)

Rabb Ferenc

Ne tekintsd versengésnek, sem jobbról előzésnek. Te ezeket használod, nekem meg csak ott volt a fiókban pár éve. Van még pár darab, ha kell, inkább küldök Neked is [#integet2]

A gömbfejűnek holnap utána érdeklődök a bemérőknél...

may47wb

Van hasonlóm köszi, mérőműszerhez jó az a hegyes.

may47wb

Nem azért írtam...
Ha volna olyan gömbfejű annak örülnék.  
[#integet2]

me3ua0a6

Csavarrögzítő ragasztót hol érdemes venni? Nem loctite, hanem valami noname márkájút láttam eddig legolcsóbban, de azt sem tudom már, hogy hol. :(
Loctite 1400ft, számomra nem éri meg, mert előbb utóbb 98%-osan beszárad :D
Noname 800ft?, nem emlékszem hol, de jobban hangzik.

keri

Csapágyboltban vagy csavar boltban a leg egyszerűbb érdeklődni. SKF-nél csak loktite van tehát más csapágyast keres.
De nem szárad be. Nyugodtan megveheted a Loktite-ot is. Nekem már legalább 8 éve megvan és még mindig jó. A pici körömlakk méretű bőven elég házi használatra.

Esetleg ha csak 1 csepp kell, akkor körömlakk is megteszi, azt meg nő ismerősödtől tudsz nyúlni :)

Rabb Ferenc

János, sajna nincs gömbfejű mérőtüske. Sajnálom [#rinya]

xkbv3nx0d

Sziasztok.

Segítségeteket kérném, hogy van-e valaki aki vállal alkatrészek vágását, vízzel, lézerrel vagy marással bármivel. Gépépítésbe kezdtem és néhány aluból (10-12mm vastag) készült alkatrészre lenne szükségem.

may47wb

bicme92us

Sziasztok!
Nem e tudja valaki az SM89516 8bit-es proci beszerzési lehetőségét. 1db kellene. Xerox monitorban van.

dcsaba

svejk

lari

Pár száz W-os(max 1KW) 200v-os DC motorhoz szükségem lenne fordulatszabályzóra. Olyan kellene, ami tartani tudja a nyomatékot is.
Tudja valaki, hogy hol lehetne ilyet készen beszerezni?

Köszönöm!

4um5b65d

Egyáltalán nem kell csodálkozni, ha a hajtástechnikánál horror árban van a bronz anya.
Csak az alapanyag egy 20-as volt és még egy kapavágást sem csináltam rajta.

http://kepfeltoltes.hu/110204/000_2075_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>