Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

ANTAL GÁBOR

Persze hogy csak a vezetőknél jó de arra nem gondoltam hogy a neodímium-vas-bór mágnesek szigetelnének. Na megyek széttörök egy mágnest

ANTAL GÁBOR

Találtam egy sérült felületű mágnest. Laszedtem a nikkelt és jól megkapartam Nálam vezet

ANTAL GÁBOR

A stroncium ferrit az nem vezet de lemegyek a pincébe és a neodymiumot megflexelem hátha árnyékra vatődöm

j3rx6bsjd

Magyarországon én még nem láttam ilyen gépet,tőled hallottam először róla.
Ha fúrni szeretnéd meg kellene próbálni startlyukfúróval,bár nem tudom mekkora furatra van szükséged,de igen gyorsan képes fúrni,pici lyukakat.

Rabb Ferenc

Az http://www.euromagnet.hu/" TARGET=_fnew>EUROMAGNET forgalmazza cink, nikkel, arany, ezüst és króm bevonattal. Nehéz lenne galvanizálni, ha nem vezetne...

may47wb

Helló!  
Tudok adni, van több féle. Lassan megyek a pinyóba és megkeresem.

ANTAL GÁBOR

szia Kösz de azért megyek flexezni. A műanyag zuhany is be van krómozva pedig szigetel. Elöször azt hiszem egy vezető gafitréteget visznak fel .Még mindig vetődhetek árnyékra

guliver83

Ha kell még mérőtüske tudok segíteni, mindenféle méretben.

guliver83

me3ua0a6

Azaz!
http://www.rns-usa.com/assets/images/Probes_Tip_Style_1_270px1.jpg" TARGET=_fnew>Fentról a hetedik, azaz a lyukba illeszkedő kellene nekem! Van pár itthon, de kevésnek bizonyult!

guliver83

Holnap megnézem milyenek vannak, csak ugyan olyan jó?

me3ua0a6

Igazából pont lyukban kellene mérni, így praktikus lenne az, a többi az vezetősávba, vagy tesztpontba való. Azok átesnek a lyukon :D

Rabb Ferenc

1,5-ös csúcsátmérőjű "fentről a hetedik" formájú" van. 34mm teljes hossz, 6,5-et mozdul.

Ha megfelel - és kell még, küldj egy címet és darabszámot. Holnap feladom.

me3ua0a6

Fantasztikus![#worship]
Azért köszönöm a többieknek is![#worship]

may47wb

8db-om van abból a fajtából de nem akarok versengeni.

Nagyobb gömbfejű nincs valakinek? Ezeket a tapintómhoz gyűjtögettem, de gömbfejű lenne a legjobb csak olyat még nem sikerült beszereznem.
Esetleg nekem olyat tudna valaki 6db-ot?