Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Egyébként meg lehet hogy csak irigy vagyok, mert nekem nincs lehetőségem ilyen segítségeket igénybe venni :(

88nwcf22d

et2a2x8r

Üdvözletem!

Érdeklődnék, hogy van-e vállalkozó szellemű ember, aki vállalna vasútmodellek elkészítésében némi segítséget nyújtani CNC-marással? Néhány modell elkészítéséről lenne szó, 1-1 darab kellene néhány típusból, viszont cégekhez nem igazán fordulnék, mert úgy érzem húzós ára lenne a dolognak. Én elsősorban Békés megyéhez közeli embert keresnék, de lehet akár egy szomszédos megyéből is bárki segítőkész ember. A lényeg hogy valamelyest alaktartó és könnyen megmunkálható anyagból kellene megmunkálni a dolgot, az én elképzelésen műanyag vagy alumínium lenne. Kérésre küldök képeket, illetve bővebb információt adok az email címemen!

Torro60

Ismered azt a mondást?
"Aki kér,az kap!"
Megkereslek a talin.
Remélem, jót beszélgetünk!

Torro60

Ha, ott leszel a hatvani talin,akkor ott megmondom.
Ha,nem akkor privibe megirom.

Jozs

Az első Danibá féle ArtCAM tanfolyamon volt egy srác, aki ilyen témában nyomult. Szerintem fog tudni segíteni, itt a web oldala: http://www.csehmodell.hu/" TARGET=_fnew>http://www.csehmodell.hu/

Kicsa

Szia Torro60!
Én egyébként tökéletesen megértem svejket is illetve a másik véleményen levőket is. Emberek vagyunk,mindenki másképp és mésképp gondol dolgokat,ezt is és mást is.
Én úgy állok ezekhez,hogy ha olyan gépet össze tudok/tudunk hozni amivel képes leszek 'értéket teremteni' és másoknak segíteni,akkor ha valaki megkeres,az ajtóm nyitva áll.

Egyébként volt már olyan pillanat hogy félbeszakada gép építése,ahogy svejk is írta,de nagyon bízom benne hogy mostmár végig tudom vinni,segítséggel.

Köszönöm nektek!

PSoft

Tud valaki közületek Veszprém-Fehérvár környékén megbízható,"ügyeskezű" üvegtechnikust ajánlani?

et2a2x8r

Köszönöm a segítséget, de továbbra is várom a jelentkezéseket, mert a honlapjuk pillanatnyilag nem működik, valamint ha jól tudom ők csak fotómaratással dolgoznak.

e7c897sd8

Valaha dolgozott Veszprémben az egyetemen egy. Sajnos a kapcsolataim arrafelé eléggé megkoptak.

Amit találtam:

Vladár József
Beosztás:
üvegtechnikus
Veszprémi Vegyipari Egyetem Szerves Tanszék
Elérési lehetőségek:

N-ép. III. em. 340,

Jozs

Ez nagyon fura, mert tegnap este mikor beírtam a lenti hozzászólást még működött. Szóval szerintem csak valami "múló rosszullét" lehet. Nem pontosan értem mit értesz fotómaratáson, de az biztos, hogy a srác a tanfolyamra elhozott magával több kis vonat műanyag "karosszériáját", amiket - elmondása szerint - szőröstül-bőröstül ő készített.

000000000

Barátom, én ismerlek régóta és le a kalappal előtted![#worship]

000000000

Kértem egy árajánlatot vízzel vágásra. Az alábbi alkatrészeket kell kivágni a piros lemezekből, a nagy, négyzet alakú lemezek 10 mm, a kisebb, téglalap alakúak 25 mm vastagok. Az ajánlat rendre 50000 és 75000 Ft lett a két vastagságra. Én összesen max. 50000-re gondoltam. Ennyire nem vagyok képben, vagy ez egy drága cég?
köszönöm: Balázs

000000000

Lemaradt az ábra. Méretek: 10 mm-es lemez 705*705 mm, 25 mm-es 685*450 mm.
http://www.bamer.eu/tmp/kivagni.png" border=0>

v2vhwz32z

Szerintem megpróbálhatnád az Autopress Kft-t.
Nem vízzel vágnak, azt hiszem plazmával.[#lama]
Valószínűleg kijönne az 50-ből náluk, ahogy az eddigi árajánlataikat olvastam (vágás 130Ft/méter plusz az acél ára, furatok 10mm felett nagyon olcsó, az alatt drágább..)