Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

vjanos

Valaki írt egy tippet nemrég, miszerint az Einhell mintaboltban, Budapesten a Mázsa térnél kaphatók a műanyag fogaskerekek.
Fémből meg esetleg a Powerbeltnél

e7c897sd8

4um5b65d

Meg tudná adni valaki Ramotai Tíbor weboldal elérhetőségét. (Már ha van)
Kiállítóként láttam a nevét valamelyik találkozó listában.
Vaterán is jelen van "ramotai" névvel.
Nincs semmi konkrét amit keresek, csak, legyen meg az elérhetősége, ha valami éppen kellene.

000000000

Amilyen árai vannak és ami nekem a vaterás hozzászólásokból kitűnik,szerintem az ő oldala lehet a cncdrive.hu ,de javítsatok ki ha hülyeséget mondtam.

Nejkoff István

A Ramotai Tibor weboldal:cncbolt.hu  
Ha kell a mail címe azt is tudom.

s7manbs8

Ez jó árfekvésű hely, érdemes beregelni ? Látom vannak ott fogasszíjak, meg kerekek.

me3ua0a6

Multkor megpróbáltam regelni, nekem nem ment, de az adataimat és a JELSZAVAMAT nyiltan elküldte a saját email címükre [#violent]

HJózsi

Megnézem, elvileg megvannak, a cnc-sítés miatt nincs rá szükségem...

me3ua0a6

Miért lenne jó? Ezt egy zárt, titkosított adatbázisban szokás tárolni, nem saját magának hazaküldeni :(

4um5b65d

Köszönöm , megvan.  
Ahogy Szőr #2195-ben írja , eléggé érdekes a regisztráció. A képernyőre kiírja, hogy milyen emailcímre küldte az aktiváló email-t, de az nem az én email-em, vagyis csak részben. Ettől függetlenül elküldte a címemre.
Ami érdekes, hogy aktiválás nélkül is be lehet lépni a rendszerbe.  
Végül is megy a dolog... :)

4um5b65d

Nem magának küldte , csak valami hibát vétett a web programozó.

me3ua0a6

s7manbs8

e7c897sd8

Ha lehet nézz utána! Az sem lenne baj, ha meglenne az egész készlet... :-)