Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

svejk

Jééé..[#finom]
Melyiket vetted?
A "tölcséres zsírzógomb DIN3405 beütős 6mm", vagy a "golyós olajzógomb beütős DA2 6 mm"-t?

nvnshmpmn

Az olajzógombot vettem, meg még pár apróságot, valamint géprongyot.
Vettem még hozzá egy présolajzót, azt meg onnan, amit nemrég említett Laslie. De azt a weboldalt már nem tudnám megmondani.
A hossz szánhoz gondoltam befúrni, mert tettem rá filcet.

svejk

Ajánljatok nekem valamiféle aránylag olcsó műanyag lemezt 4-8 mm vastagságban amely jól festhető nitro alapú festékkel.
A bakelitot és a plexit mellőzném.

xkbv3nx0d

ez egy nehéz kérdés... mi elég sok műanyaggal dolgozunk, de a nitrot nem nagyon szeretik...

de http://antalis.hu" TARGET=_fnew>náluk érdeklődj

svejk

Egy kedves fórumtárs jóvoltából a dekorosok lesznek a megoldás kulcsa.
http://www.nyomdaker.hu/termekeink/minositesek/polisztirol-lemezek" TARGET=_fnew>Polystrirol Siko lemez ez cégtáblák hordozóalapja.
Bár jobb lenne vastagabb.
Ja, és hogy mire kell?
Az újdonsült esztergám talpazatán van egy pár szerelő fedél ami eredetileg valami rétegelt fa lenez volt, azt kellene pótolni, lényeg hogy a Hammerite megálljon rajta.

besirkyjh

Szia  

Ha jol emlékszem eredetileg MDF vagy HDF lemez volt a helyén ezek nagyon jol festhetök .
A festés miatt birják is a hütöfolyadékot elég jol .

xkbv3nx0d

SZiasztok.

Olyat tud valaki, hogy kb 2mm vastag valami fa lap? persze nem horrár áron, mint a balsa... rétegelt vagy furnér vagy ilyesmi... de kb 2-2,5mm vastagság?!

Köszi

Révész Richárd

Szedlay Pál

Fórumtársak.  
Szeretnék valamilyen alkatrészt megvásárolni az Ebay.com oldalon, de az eladó nem szállít csak amerikai címre. Nincs valakinek ismeretsége, ötlete hogyan tudnám megvásárolni a portékát.  
Minden segítséget elfogadok. 3. fél felé anyagilag is honorálnám.

Electrick

Helló!
Régebben a Brico-ban láttam ilyet, de az árára már nem emlékszem. Kb. akkorák voltak mint egy ajtó.
Üdv.
Electrick

Electrick

Hali!
Én is voltam egyszer már így és megkérdeztem, hogy nem tenne-e kivételt velem, valamint írtam, hogy a plussz postaköltséget állom. PayPal stb... és egyből belement a dologba.
Üdv.
Electrick

xkbv3nx0d

köszi, ilyesmi kellene, a modellboltos nem jó mert qrva drágán mérik...

Electrick

Ha az előbbi dolog nem jön össze, akkor is van még egy megoldás, bár szerintem ez +10-15e ft...
Őket még nem próbáltam...
http://uspack.hu/" TARGET=_fnew>USPack
Üdv.
Electrick

lari

Szénkefét szeretnék beszerezni egyedi méret és keménység alapján.
Hol érdemes érdeklődni ez ügyben?