Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Ez most nem csak neked szól, már sokaktól láttam:
És nem is basztatásnak szánom... :)

Az nem "kóracél", mivel nem beteg a vas, hanem "korr acél" vagyis a korrózió állónak a szleng elnevezése.

4um5b65d

Ki vásárolt mostanság sárgaréz rudakat ?
Kicsit körbeszimatolnék, hogy találok e jobb árakat a helyi beszerzési forrásoknál.
Tudom, hogy Kína miatt eléggé megszaladtak az árak, de ha tudtok egy két példát felhozni, hogy mit, hol, mennyiért vettétek akkor már nőne a választék.

Most kérdeztem rá a Bronzker-nél:

SR hatszög anyagok: 2695Ft/kg
13-as 3494 Ft/m
17-es 6182 Ft/m

Rabb Ferenc

000000000

Nem akarlak elkeseríteni, de a kóracél forma fog megmaradni.[#vigyor] Ugyanis a korracél a dupla r miatt, a beszélt nyelvben koracélra egyszerűsödik, viszont ez a forma túl közel áll a körcélhoz kiejtve. Úgyhogy az egyértelműség miatt a kóracél a legjobb választás.

http://www.youtube.com/watch?v=V2OpOG9SfJg" TARGET=_fnew>Újévi beszéd
[#vigyor]

4um5b65d

Köszi, nem is rosszak az áraik, sőt egészen jók.

4um5b65d

4um5b65d

A CBA Cent boltokban lehet kapni digitális 150Kg-os személymérleget 1500-ért.
Még a vasat, tüzifát is megéri vele mérni.

PSoft

Sőt,... még a http://www.mugu.hu/index.php?lang=hu&page=2&sub=5" TARGET=_fnew>millberry-t is megéri vele lemérni,mielőtt viszi az ember a "kupec"-hez.:)))

4um5b65d

Jááá, hát ázt is, ázt is megményük vele.
Megy csálád áztán begyűti a rázet. :)

000000000

gép alakatrésznek milyen ötvözetü alluminium ötvözet meg felelő és jol meg munkálható?
1..2% magnezium/ silicium tartalmuak?

000000000

na még egyszer!!!![#sniffles]
gép alakatrésznek milyen ötvözetü alluminium ötvözet meg felelő és jol meg munkálható?  
1..2% magnezium/ silicium tartalmuak pontos anyag azonositó?

Kicsa

Szia!
Az én gépem alkatrészei Certal ill. Dural kódnéven futnak. Elvileg lehet találni pontos összetételt neten...jól forgácsolható,szilárd anyag.

000000000

u3xrz0cut

én itt veszem: Metalloglobus Félgyártmány Kereskedelmi Kft. Bp Mór u. 1-3
36-1-350-2835

000000000

Üdvözlet urak!
Örülök hogy megtaláltam ezt a fórumot.
Érdeklődnék készít-e valaki fegyver alkatrészeket,
konkrétan puskatus kellene.Anyagot adom hozzá több évig szárított keményfa.
Érdekelne minta nélküli és díszítéssel is.
Árajánlatot magán emailben kérnék.