Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

jamj4k2ec

Próbálomhttp://www.kapuaruhaz.hu/alkatreszek/euromatic-techno-kapunyito-alkatreszek/308-euromatic-danamid-anya-d14" border=0>

jamj4k2ec

Még egyszer utoljára nem játszok mások idegeivel

jamj4k2ec

000000000

http://www.kapuaruhaz.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/vizjel.php?path=proteco-danamid-anya-14.jpg" border=0>

erdelyi72

Sziasztok!

Tettem fel néhány érdekes dolgot:
3600VA UPS új akkukkal, egy KNF dupla fejes kompresszor, digitális nagy kijelzős vákuum mérő, golyós orsó stb.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?td=on&c=&us=erdelyi72" TARGET=_fnew>cuccok

Privátban megtaláltok!

erdelyi72

Bocs, elnéztem a házszámot, az adok-veszek-be akartam tenni...

s2k5ycubj

Nem tűnik bonyolultnak,nem értem miért mondták,hogy nem lehet legyártani.

s2k5ycubj

000000000

Sziasztok!Co lézervágóhoz lencse és tükör nem érdekel valakit?

wds98kmdg

Sziasztok,

próbált már valaki ebay-ről alkatrészeket venni? kiindulási ország mondjuk Kína, de az ára az itthoni árak minimum fele de inkább harmada.....

szóval valami tapasztalat, ne értsetek félre nem házalni akarok :)

kada

Sziasztok.
Másnak is feltűnt,hogy hiányoznak 1.-étől a bejegyzések?

xfg6v697j

Az ebay-es fásárlás mikéntje engem is érdekelne.

wds98kmdg

A vásárlás egyszerű, kell hozzá egy ebay és egy paypal account (virtuális bankszámla) amit bármilyen netes vásárlásra alkalmas kártyával tudsz csinálni.  
A fő baj az, hogyrengeteg "gagyit" is árulnak :(

keri

És ha nincs szerencséd a vámot és áfát is ráteszik, akkor meg már nem olcsóbb. A szállítási költséget is számold hozzá.

Apróságokat érdemes viszont, ami elég kicsi ahhoz hogy elhiggye a vámos, hogy értéktelen termékminta, vagy ajándék :)
Ráadásul ezeknél legtöbbször nincs szállítási költség sem.

Én 3800mAh-s 18650-es Li-Ion akkukat rendeltem. 20db volt 30$ és méréseim szerint tényleg tudja ezt.

Ha rendelsz akkor csak olyantól akinek nagy forgalma van, és jók a felhasználói vélemények. Jellemzően 99% feletti pozitív visszajelzés van.
Olvasd el hozzá a negatívakat is, hogy lásd hogy kezeli a problémákat.

Mondjuk többnyire Németektől rendeltem, de a HongKongi rendelések is gond nélkül megjöttek eddig mindig, vámot is megúsztam, és a minőség az elvárható volt. Gondolok itt ER16 szár, patronkészlet, és precíziós tokmányra.