Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

000000000

Hello
k@cs@-86 2092hsz.-ra reagálva (már ha még nincs túl késő) honlapunk elérhető továbbra is, szívesen segítünk ha tudunk.

motion

Üdv.
Nem tudja valaki, hogy Debrecenben hol tudnék géptalpat venni? Fotót most nem tudok csatolni róla, de úgy néz ki, hogy egy kör alakú műanyag "pogácsa", aminek a közepéből kiáll egy menetes szár. 4-500Ft körül van darabja, de már vagy 2000Ft-ot elkocsikáztam... :-)

Farkas Ádám

Ilyent fel tudok neked ajánlani (12-es a menetes szár) Debrecenben Budai Ézsaiás u. 8/A  
de csak 5.-én vagyok ott :)

Ára: 5Ft/db
http://cnctar.hobbycnc.hu/Adam/DSC04776.JPG" border=0>

NickE

Ilyen toll jó volna nekem.
http://www.youtube.com/watch?v=xFdN20pkl80

Ebayen árulják, de kicsit sokallom az árát. Viszont "permanent ink" változat, valószínűleg nem gagyi. Csak jó minőségű tintás és rugós hegyű megoldás érdekelne.

motion

Köszönöm az felajánlásod.
Az ára is nagyon csábító. :-)
Ha addig nem sikerül találnom (azért remélem, hogy igen), akkor élni fogok a lehetőséggel...:-)

hncneuby

Sziasztok!

Kezdő vagyok. Érdekelne, hogy az ebay-en megvásárolható kínai golyós orsókról és anyákról mi a véleményetek? Érdemes ilyenekbe fektetni?

000000000

Sziasztok!
átmérő 60-70mm legalább 3mm falvastagságú átvilágítható PVC vagy plexi csövet hol a manóba lehet venni?
[#alien]
Köszi!

Antal Sándor

Náluk van,mármint az árlista szerint:http://www.vink.hu/arlistak" TARGET=_fnew>vink plast

000000000

Köszönöm!

...de a lényeget nem írtam,...  fehér kéne...[#falbav]

besirkyjh

Szia  

Üdvözlünk a forumon !

Hogy milyen a kinai golyosorso , nagyon sokan használják .Inkább az a kérdés hogy mennyiért szerzed be és hogy milyen állapotban lesz mire kézhez kapod .Egyre jobban hidul a minöség !!

Sajnos tudunk sérültröl és hiányosrol is .

Érdemes Magyar kereskedötöl vásárolni mert akkor biztonságban vagy .pl : www.cncbolt.hu de van más is .

Antal Sándor

Tejopál plexi csövet én sem találtam.Milyen célra kellene,milyen hosszban?

000000000

100-120mm hosszú darabokra lenne szükségem.
Relief-et marnék bele... belülről átvilágítanám.

Nem fontos a plexi, fehér jól forgácsolható műa. is jó...

000000000

Polikarbonátot keress,a plexi ragad a maróra még ha intenzíven hűtöm akkor is.

xkbv3nx0d

lehet, hogy nem jó módon akarod marni azért ragad, elég sok plexit aprítok és nincs gondom vele...