Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Alkatrészek beszerzése és szolgáltatások igénybevétele

Indította gaben, 2024 április 09, 16:47

Előző téma - Következő téma

kuv5p7226

Az nem szigetelt, csak teflonosan bevonatolt, hogy ne tapadjon a nejlonra. Azok fóliahegesztő huzalok, nem fűtőszálak.

kuv5p7226

s2k5ycubj

Megint okosabb lettem,bár úgy emlékszem szigeteltet keresett a Miklós.A teflonos nem szigetelt? És mi van a jó öreg porcelánnal,már nem divat?

kuv5p7226

Csak egy szinterezett bevonat rajta, külön mondták - amikor kérdeztem -, hogy vigyázzak, mert nem szigetelő, azaz feltekerve fűteni nem jó. Aztán szereztem szigetelt kantált.

sunraw

Erről mindig visszajön:(  
Írd meg, hogy milyen inch-es csavarokra lenne szükséged.

Kádár Ferenc

Sziasztok!

A képen látható nyomógombot keresek.
1-2 boltban találtam de sajnos csak néhány darabot. Nekem 150db-ra lenne szükségem a jövő héten. A kereskedők 3-4 hétre tudnák szállítani, de az sem biztos.  
Szinte tökéletesen ugyanilyen "márkás" gombok vannak a nagyobb cégeknél, de 3-5e Ft/db !
Nekem a vacak kínai kellene ami bruttó 230Ft körül van.  A net-et végigtúrtam, de nincs sehol.
Azért írok a fórumra, mert esetleg valami eldugott kis üzletben hátha találkozott ilyennel valaki.
Köszönöm!

http://kepfeltoltes.hu/view/120524/Gomb1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

http://kepfeltoltes.hu/view/120524/Gomb2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

Kádár Ferenc

Köszönöm, de sajnos nem jó, mert 12mm-es furatba kell és teljesen műanyagnak kell lennie. Gyakorlatilag  ugyanolyanra lenne szükségem mint az általam linkelt képen. Egy meglévő készülékbe kell és nem lehet eltérni tőle. Még a fekete szín is lényeges.

000000000

Probáld meg LOMEX-nél.(www.lomex.hu)Képet nem találtam de telefonon adnak felvilágítást.
Tel:06-1-320-2610

Kádár Ferenc

Köszönöm, ez már az első körben megvolt.
A lomex-nél személyesen is érdeklődtem, de nincs nekik. Rengeteg az internet-en elérhető céget megkerestem, de sehol semmi. Emiatt gondoltam, hogy hátha valamelyik olyan kis üzletben kapható ami nincs a net-en.  

Egyújabbgépépítő

wds98kmdg

Sziasztok,

nemtudom, hogy jó helyre írom-e:
Munkahelyemre kéne egy kis táblát készíteni aluból, amire az van írva (gravírozva):
Tárgyaló
és alatta van még két szó:
Foglalt Szabad
Az alsó két szó előtt egy kis alu lapot lehet jobbra balra csúsztatni az alapján, hogy szabad vagy foglalt a tárgyaló :))))
Valaki beválalja?
Az egész tábla mérete max 150x70 mm

Köszi