Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Brushless marómotor

Indította gaben, 2024 április 09, 16:45

Előző téma - Következő téma

000000000

Én már leírtam, hogy mit kellene vele csinálni, hogy valamit érjen. Keresd vissza.

Szalai György

Semleges csevegő #21093

9npx2xk89

Na néztem az IOut-ot, és mikor leáll (csökkenti a fordulatot kikapcsolásnál, akkor egyszer csak egész lassú sebességnél felszökik az áram 2A fölé. Nem ezt állítja az N12-N15?

9npx2xk89

Ja, Maximális fordulaton 1A.

Vetesi75

Mitől rázhat?
pl. a hibaáram abba a tartományba esik, hogy nem éri el a védelem megszólalási küszöbét, de ahhoz elég nagy, hogy a dolgozót egy öl mélyre fektesse...

9npx2xk89

Mennyire szabad ennek melegednie? 10 perc után cirka 40 fokos.

Szalai György

Szerintem szabad annyira is melegednie, hogy kézzel már nem tudod fogni.
A mai tekercselő huzalok szigetelése 150C fokot simán elvisel üzemszerűen, de van amelyik sokkal többet is. Ebben a motorban mágnes nincsen, aminek esetleg ártana ez a hőmérséklet. A csapágyba sem rakott a csapág gyártó alacsony hőállóságú kenőzsírt, egy rendes lítium komplexnek meg a 150C fok meg se kottyan. Zavarhatna a tengely hosszanti hőtágulás az állórészhez képest, amitől befeszülnek a pontosan beállított kis hézagú csapágyak, de remélem egy tányérrugót már csak nem spórolt ki a kínai. A csatlakozó nem hőre lágyuló műanyag, hanem bakelit betétes, a forrasztások is bírják 150-200C fokig.
Más ebben nincsen szerintem.
Majd ha beteszed egy nagy felületen fogó tartószerkezetbe, akkor a motortartó platformon keresztül is tud hőt leadni.

000000000

Nade nem villany alatt szedi le a gépről!

svejk

Mi van ha mégis?
A józan ész is azt diktálja, hogy védővezetőt mindig utoljára bontunk, illetve olyan hosszúra hagyjuk, hogy ha kábelszakadás van akkor az szakadjon el utoljára.

000000000

Ebben teljesen igazad van, csak az alap probléma már hetedhét országon is túl van!

000000000

Négy eres kábelból kell megcsinálni a csatlakozó kábelt. A dugónál a zöldsárgát visszafordítani kívülre, és a motoron lévő csatlakozó mellé fúrni egy M4 menetet, ott valószínűleg vastagabb az anyag és oda kötni egy fogazott alátét közbe iktatásával a ződsárgát és annyi. Nincs mit bonyolítani rajta többet.

Bencze András

Az n15 értékét (kezdeti fesz) állítsd kisebbre. Úgyse kell nagy indítónyomaték.

HJózsi

http://www.youtube.com/watch?v=Ci08KrkmmsY&feature=related" TARGET=_fnew>Egy 2,2 kW-os vízhűtéses főorsó VIDEÓ...

HJózsi

ez pedig egy http://www.youtube.com/watch?v=Rvw1U0QanAg" TARGET=_fnew>1,1kW-os  ... VIDEÓ

svejk

Ja.. mint az régi-régi hűtőfolyadék szivattyúknál.
nm is tudom ki gyártotta azokat a motorokat, de a kapocsfedélen kívül volt/van a földelés csavarja.
(biztos emlékeztek rá, kis kerek kapocsdoboz, alig fér el az ember benne, a fedél csavarjaival a doboz is lejön)