Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Fémöntés házilag

Indította gaben, 2024 április 09, 16:27

Előző téma - Következő téma

ncw4w5nca

Szia NyariG
Ahogy írod, a te cégednél elvesző habmintás eljárással öntenek. A kérdésem az volna, hogy mivel ragasszák a habot?

000000000

Mondhatom, nem viszed túlzásba a hozzászólást. 6 év alatt 5 beírás.  
Ez, komoly teljesítmény!

ukcge40u

Szerintem semmi extra.
Mozaikragasztó, vagy valami olcsóbb faragasztó.
Az a lényeg, hogy gyorsan, és minél kevesebb hulladékkal égjen el.
Ez a fórumon az idei első beírásom... :)

s2k5ycubj

Ha a hozzászólásaid számát vesszük alapul vagy nagyon öreg vagy,vagy nagyon soká élsz még![#nyes][#nyes][#wave][#wave]

PSoft

Jéééé!!!!

Itt a Sanzi.[#wave]

Hát,...Te is jól el tudsz tűnni.:))

000000000

Légy üdvözölve, Berényi kollégával egyetemben.

Ja, te most böjtölöd, azt, amikor napi száz volt:))  
És, még mondja valaki, nem jó itthon dolgozni. Se, fórumozás, se CNC építés, se pénz.  
Menyi gonddal kevesebb.  

000000000

Arányosan nézve az adatlapodat, messze túl tettél rajtam.[#email][#taps][#integet2]

7vpav5d32

Habot ragasztani nekem nem jött be a faipari ragacs. Nagyon lassan tud kötni a két hab közt.(pont olyan neki mintha a flakonjába lenne) Techno PUR Exress-t használtam az éppen erre való csak nem annyira olcsó. Gyors és ennél tényleg nincs maradék. Gondolom öntésnél az sem mellékes, hogy nincs víz tartalma.

ncw4w5nca

Sajnos nem jósszántamból kerültem a fórumot, külföldön dolgozom.  Két fiam van, és sok éhes egyetemi tanár száját kellett megtöltenem a diplomáért. Na meg se időm, se normális nettem nem volt a közelmúltig. Ha minden jól megy, egy év múlva haza mehetek, és azt tervezem, hogy újra indítom az öntést. Ki akarom bővíteni az eszközparkom egy ívolvasztó kemencével (20-30 kg) és egy kúpoló kemencével (100 kg). Ehhez a tervhez gyűjtöm az infót! Már egy hete csak a fórumot bújom. Végig olvastam az összes hozzászólást, de hozzászólni már nincs értelme. Na de hogy ne üres kézzel jöjjek itt egy cím, ami egy nagyon hasznos pdf. http://www.ippc.hu/pdf/ontode_utmutato_publikalt.pdf

88nwcf22d

Ezt nem tudom, mert nem azon a részlegen dolgozom, de utánakérdezek :D

ncw4w5nca

A mozaik ragasztó alapból nem jó, mivel a benne levő töltőanyag nem éghető ezét benne marad a fémben, és dilatációként hat. A linkelt pdf-ben melegragasztót ír, de én konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy a gyárban, a mindennapi gyakorlatban mit használnak!

ncw4w5nca

Előre is köszönöm. Nem is mertem remélni hogy még ma választ kapok:)

ncw4w5nca

Ezt a Techno PUR Exress-t merre érdemes keresni?

7vpav5d32

Ők gyártják, de nem látom a termékek között.
http://www.szolvegy.hu/

ukcge40u

Csak tipp volt, nem gondoltam, hogy ennyire melléfogok.. :(