Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

skwby94ub

HŰ, ez szuper lesz! (én a forgócsúcsokat gyűjtöm)[#taps][#integet2][#law][#wink][#wave]

4um5b65d

Én meg a menetfúrókat, metszőket, késeket , nemi betegségeket...
:)

Evodiron

Laslie a nemi betegségeket kiktől gyűjtötted be? [#nevetes1]

4um5b65d

Na itt van egy rajz.
Akinek van felesleges tokmánypofája az küldje át nekem e-mailben akár egy egyszerű text file-ban a szükséges méreteket. Én majd összeírom egy file-ba az egészet. Fórumos nevet is küldjetek mellé, hogy az is a listába kerüljön.

Csak hogy ne legyen keveredés az egyes sorokba balról jobbra a következő módon írjátok le az adatokat.  

- Pofaszám (az eredeti pofaszámot írd még ha hiányos készlet is)
- A méret
- B méret
- C méret
- D méret
- Menetemelkedés

- Sorszám (számozd meg otthon a garnitúráidat és azt írd ide. Könnyebb beazonosítani ha valakinek kérdése van felőle.
- Megjegyzés ( Normál/fordított/hegesztett/törött vagy egyéb adat amit gondolsz)

http://www.kephost.com/images/lmtke6dkb638704czd47.jpg" border=0>

4um5b65d

Tudod, engem a szájára vett már az egész város...
[#nevetes1][#nevetes1]

000000000

Szerintem így egyszerűbb, bárki beleírhat.

http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0AmJnGPPxfT77dG5yY2pvR3hyT1Ytb0xXMFhQWlVIYkE&hl=en" TARGET=_fnew>tokmanypofak.xls online szerkeszthető

000000000

Ha beleírtátok a File->Save paranccsal értelem szerűen mentsétek, mielőtt bezárjátok az ablakot. Egyébként semmi mást nem kell csinálni, mindig aktuális és mindenki látja.

4um5b65d

Jó ötlet, megúsztam a munkát....

000000000

Félretájékoztatás történt, még mentés parancsot se kell nyomni, mindent automatán csinál. Írtátok be amit kerestek/elcseréltek és be is zárhatjátok utána egyből, elmenti.

4um5b65d

Látom nagyon vágod a dolgot.
Rövidítsd le a nevet. (elég a fórumos név)
A képet is le lehetne csökkenteni és akkor még odaférne egy ablak egy képre történő klikkelési lehetőséggel, ha valaki fotózna.

skwby94ub

Köszi Deguss, ez tényleg jó! Jössz hatvanba? Üdv: Jóska

Evodiron

Nah pont ezt mondtam, hogy ezzel kellene csinálni. :)

Jelentem megérkeztem Hatvanból! :)

279nwbpsa

Szia!Na,mesélj gyorsan!Milyen volt?

000000000

Tomi várható vagy holnap?

279nwbpsa

Nem írtál,hogy mi a helyzet az árral.Úgy egyébként igen.Viszont menjünk csevegőbe,vagy magánba,mert kikapunk! :)