Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Hát bakker , felnőtt tehénből fejik aztán azért tudom....  :))
Napi 2 literrel mérgezem magam....
Nekem ez olyan mint másnak a KV.

Evodiron

Halihó!

Ez jófajta fúró? (csak mert akkor úgy vennék még többet is belőle, ha van)
http://www.vatera.hu/holex_tomor_kemenyfem_furo_vhm_1db_165642884.html
Nóniuszban valami 6eFt egy ilyen. :D

4um5b65d

Teljesen korrekt fúrók. HSSE-ben használom a márkát, csak jók a tapasztalatok.
Kérdezd meg, hogy más méretben nincs e neki ?

Evodiron

Megtörtént. :) Várom a válaszát...

Jah ez az a másik amit még tegnap kérdeztem:
http://www.vatera.hu/garant_furo_hssco_1db_165641913.html

Evodiron

Ja igen azt írta, hogy van más cucca is, erre kérdeztem rá, hogy mik vannak még, remélem küld valami lista féleséget.

4um5b65d

Garant fúrót még nem használtam, de a kedvenc alu lapkáim tőlük vannak és az nagyon tuti jó.
Ezek világmárkák, rosszt nem fogsz tőlük kapni.

Evodiron

Remélem, hogy amit kapok az is eredeti lesz és nem valami utángyártott kínai vacak márkás feirattal. :D

4um5b65d

Hááááát ?!?
Nem drága a keményfém cucc...
Kici kinai emberke isz eszt mondja a pici piacon...
Teccék teccék, óccó a fúró nem draga....
:))

Evodiron

Leglább majd azt kell értékelni, hogy helyesen írták le a "gyártó" nevét. :D

(mint a kínai "usa" csapágy, csak a honlapjukon valamiért az english mellett ott figyel a kínai karakteres nyelv változat is [#hehe])

skwby94ub

Csak óvatosan a tömör keményfém fúróval...Elég egy kis eltérés a központtól, és elszállt pár ezer forint!!!
Még a CNC-n is nagyon kell figyelni rá. Egyetemes esztergán, kevés gyakorlattal- nem ajánlom.
Megfelel a köszörült HSS Cobalt ötvözésű is.
Ráadásul- olcsóbb!!!

skwby94ub

Laslie, Laslie, nem szép tőled, hogy minden jóból kihagysz!
A TOS-osok Baráti Társaságának alapító ülésére sem küldtél meghívót, és azt is gondolhattad volna, hogy aki ennyit pofázik feleslegesen, annak felesleges pofái vannak...
Meg vagyok sértve!
Üdv: Jóska

skwby94ub

(Ez lemaradt!)[#boxer][#eplus2][#nyes]

svejk

Jól van no...
Az enyém letudva:

http://cnctar.hobbycnc.hu/Svejk/f%fclcib.jpg" border=0>

4um5b65d

Mentségemre legyen, hogy annak idején feldobtam, hogy jó lenne ha a fórum lakossága összeírná, hogy milyen felesleges tokmánypofákkal rendelkezik amit esetleg elcsereberélne másik pofákkal ami jó neki.  
Senki nem szól egy szót sem. Illetve csak olyan vásárlási szándékú megkeresés történt, hogy nézzem meg a listában, hogy van e az adott pofából esetleg. Azokat meg is néztem. Akkor volt egy kapcsolatom akinek kb 25 garnitúrája volt feleslegbe, meg még a saját 4-5 garnitúrám és még egy pécsi cimborám pár garnitúrája és KoLa garnitúrái. Így összekoordináltam a pofákat és amit lehetett el is csereberéltünk. Ugyanez volt a váltólapkás késekkel és lapkákkal.  
Persze ezt meg lehetne mégegyszer próbálni ha többen összedugnánk a fejünket. Sokaknak van felesleges lapkájuk, de nincs késük. Sőt ezt ki lehet terjeszteni más dolgokra is.

4um5b65d

Ne füllents !  
[#nevetes1][#taps]