Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Evodiron

Laslie! Írt a srác, hogy most csak az van neki, amit tegnap linkeltem, meg még ez is:
http://www.vatera.hu/garant_nc_bekezdo_kozpont_furo_hssco_1db_165624770.html
De kérésre tud késeket lapkával, tokmányokat, marókat...

skwby94ub

Egy ilyen börzében én is benne lennék! Ez egy nagyon okos dolog.Így minden a helyére kerülhet.
Támogatom. Ezt egy találkozó keretén belül gondoltátok megoldani, vagy virtuálisan?

000000000

Ez csak pofa kerdese! :)

000000000

Én is benne lennék egy cserebere talira . V

000000000

Valamit el baltáztam . Rossz gomb ment.
Folytatva : Van kb 50 garnitúra tokmánypofám , ami házra vár .

Evodiron

...látom magam előtt ahogy Laslienak most könny csordul a szeméből... [#idiota][#wink][#hehe]

4um5b65d

A könnycsepp probléma megoldódott !  
Megkértem a nővérkét aki épp a szívinfarktusomat látja el, hogy törölje már le. [#nevetes1][#rinya]

http://files.blogter.hu/user_files/54433/rajzok/noverke_5_masolata.jpg" border=0>

4um5b65d

Csereberélni gondoltad vagy eladni ?

000000000

Minden megoldás érdekel .

4um5b65d

Nekiugrom egy rajznak és beírom táblázatkezelőbe .
Azt szépen kibővítheti mindenki a saját fölös cuccaival. Ha jól jönnek össze a dolgok akkor nem csak egymás közt hanem körbe is lehet cserélni a dolgokat.  
Józsi ad Zolinak  
Zoli ad Bélának
Béla ad Józsinak.

4um5b65d

Annyi már biztos, hogy egy TOS 250-es tokmányom lesz még fölösbe, ha azokhoz lesz pofa akkor valaki viheti hasznosítani.

Evodiron

Júj. de várom már az újabb Laslie® féle mesterművet! :D

Egyébként a google-nek van ilyen dokumentum kezelője, amit neten lehet szerkeszteni, és talán meg lehet oldani, hogy más is beleírjon.

000000000

Nálam is kettőn áll a vásár .Van tokmány de nincs pofa és van pofa de nincs tokmány .Helyette van fapofa.Szenvedélyes gyűjtögetésemnek köszönhetően ,van negyven tokmányom 100-320 ig vegyesen , de ez még mindig nem elég , cél a 100-as határ.

ra8nsmk6w

Ezt a csajt már láttam valahol! Van egy arca.Minden kórházi folyóson van legalább egy.

4um5b65d

Na, Te sem vagy teljesen normális....
Itt a helyed....[#nevetes1][#nevetes1]