Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

yuagaci9g

Ez a kep volt az Elado vevocsalogatoja, azt a tokmanyt csak ritkan hasznalom, kulonben a tokmanycsere tiz masodperc... lecsavarom- felcsavarom-kesz; de ket szazadon belul fut akarmelyikkel, szoval bevalt darab, pedig negyven eves.

j99i206if

Atomjó [#eljen]

000000000

tos 160 3 pofás (K és B)
tos 125 3 pofás külső pofák
tos 80 3 v 4 pofás (K ésB)
Valakinek jó állapotban occsón?

000000000

http://www.youtube.com/watch?v=iQGP97mWWm8&feature=related" TARGET=_fnew>Az esztergálás néha fejfájást okozhat

000000000

A tos 160-as mennyire occsó?

000000000

Én szeretnék venni!!!!!
a 125ös csak pofa a többi tokmány pofákkal

8uup9xs82

A tos 80as 4 pofas erdekelne, ha fuggetlen pofas.

Udv: D

8uup9xs82

Baa :) akkor felreertes volt:) Sorry:)

000000000

Csak hagyományos

ukcge40u

Igen, ezt már láttuk.
Csak egy laikus, vagy egy idióta áll a tokmány forgássíkjába... :)

s7manbs8

Nemrég olvastam, hogy forgó gépeknél hagyományos izzós világítást szabad használni, mert a villódzó fényforrások szerencsétlen esetben úgy világítják meg a gép forgó részeit, hogy olyannak tűnhet, mintha állna, vagy lassan forogna és így hajlamos az ember kézzel nyúlkáni rossz helyre.

yuagaci9g

Ez a neon vilagitasra is ervenyes volt, anno, munkavedelmin mindig felhivtak ra  a figyelmet.

Teaway

"hajlamos az ember kézzel nyúlkáni rossz helyre."

Egyszer.
Utána soha többet.

s7manbs8

Azért írom, mivel én sem képzett esztergályos vagyok és a többieknek is okulásul, ugyanis magától ilyesmi eszembe nem jutott volna.

s7manbs8

Egyébként lehet nem lenne hülyeség egy ilyen topic, vagy valami figyelmeztetés, hogy ez az egész CNC-zés nem veszélytelen, az ide tévedt amatőrök védelme miatt.