Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

HJózsi

Várjál, Laslie holnap adja a postagalambnak, de mihelyt befut, szintezhetünk... :)

besirkyjh

Üdv Gábor .
Holvan most a gép ?
A Jozsi bácsit nem viccnek szántam biztos vagyok benne hogy ha meg kéred segit Neked kimérni a gépet .
Kis trükk az Öreggel :Megkérdezed Töle mit kellene tudni egy ilyen állapotu gépnek ( szoban ) Te meg leirod és szolsz az Öregnek hogy van egy láda borsodid , bocs , köbanyaid a mühelyben és az pont betart addig mig kiméri a gépet .Nagyon figyelsz és össze hasonlitod az irásod a mért eredménnyel .Hajlamosak kicsit csalni csak hogy hamarabb szabaduljanak .Biztos ismered ( ÁÁÁÁ jol van az ) .
Debreceni vagyok csak szoban ( irásban ) tudok segiteni .
Jöhet .

Udv

000000000

Na ez má' teccik! Érzem a törődést! :)  
1. Motorosnak: ezzel már én is szemezgettem, de sokallom egy kicsit, mert a 9ből csak 1 113as van meg és 8X5000Ft annyit nem akarok adni.vagy ha metrikushoz kevcesebb is elég akkor akkor meg ok a dolog kössz a linket
2.Kulcsár Zoltánnak: az öreget kb nem hazudok 2 hónap alatt tudtam elcsábítani, mert már a végén megsajnáltattam magamat. Amugy meg csak azt értem és jegyzem meg amit a két szememmel látok, ugyhogy a könyv és az írásbeli segítség az majd csak a keserves tapasztalatszerzés és sok szenvedés után lesz teljesen tiszta számomra.
3. HJózsi: szívesen veszek minden segítséget és kedvezményt adok mindenkinek aki hozzám jön hegesztetni. Nekem 10 után sztem jo, és örülnék a talinak.
Teszámot szabad ide beirni? vagy hogy csináljátok?

000000000

Komolyan mondod hogy kijössz az EMG-be?

HJózsi

Igen, lehet, hogy holnap is kell mennem ... Merre vagy?

tatosa

Mindenkinek aki fémmegmunkálással foglalkozik ajánlom, hogy nézzen szét az alábbi két helyen: Csepel Művek területén az Antal kft v. BT Központi út 271. É47.42748 K19.05812 (cserekerekek, kések, fúrók, marófejek ... újjak és használtak)a másik ahol E2N-hez sokmindent kapni, meg sok egyéb más gép is van az Halásztelhen az É47.35091 K18.98340 GPS koordinátát azért adok mert én elég nehezen találtam meg elmondás után mindkét helyet.

000000000

Akkor mondjuk azt hogy 11.00-tól ott vagyok és a portta után egyből jobbra, azttán kopp után balra, és az árkád alatt ( amit most az ut felett lebontottak ) az alatt barna ajtó jobbra, kisfolyosón kék ajtó alu retsszel kb 10 m. Na akkor ott leszek, ha elkóborolok a telepen akkor kiirom a számom, és ha megcsöngetsz akkor reoülök.

HJózsi

4um5b65d

Azt a mindenit, még oda sem ért a cucc és már termelésbe is fogod ? Ez ám a vállaltirányítási rendszer, mondhatni az eszközkihasználás technológiai csúcsa....[#eljen][#vigyor3]

HJózsi

Ja... [#vigyor2] előre lekötöm a szabad kapacitást  [#buck]

zczzn9622

Szervusz gratula a géphez én egy olyan hejen dolgozom ahol szerszámgépeket újítunk fel kézi hántolás stb. (epp most fejeztünk be egy E2N-t:) van több tonnányi alkatrész E2n hez is sokminden írj rám elevelet mi kellene, írd le a számod és amint megtudtam van e rádcsörgök.Itt a legolcsobb minden csak nincs sajnos reklámozva

D.Laci

Itt a vissza nem térő lehetősg!!! :)
Egy elérhetőség a cégnek. Esetleg web cím?

zczzn9622

Naja... web cím sajnos nincs, de ha bárkinek kell alkatrész vagy reparálásra szoruló gépe van írjon és továbbítom a kollégámnak, tudom hogy ez nem egy reklámoldal de ilyesmivel (gépfelújítás)kevesen foglalkoznak, a kereskedők pedik hát kereskedők na...

000000000

Hali ma is! Voltam Zuglóban egy mukinál ( Für Mihály 0620/9625423 ) a pincéje tele van jo holmikkal, de a javár már elhoztam. Nem. Annyi gyorsacélrúd van ott mint égen a csillag.  
Megalomániások!! 30X30as keményfémlapkás kések újak egy teli szatyor, brutál fúrók.  
Egy E1N is van csak egy kicsit be kéne járatni. szóval sok minden

000000000

Képet ide hogyan lehet feltölteni?