Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

90p3mhzrp

Igen tudom,hogy lehet kapni.
Viszont ha sikerül legyártanom akkor kereshetek vele.

wm94bppdn

Nem ismerem a vezérlőt, de a jelenség alapján a relé tekercsét meghajtó alkatrészre gyanakodnék. Ha mindkét relé egyformán viselkedne, akkor a tápfeszültségüket kevesellném.

pvmyc6p5

Az állórészt is le tudod gyártani ,ezen technika birtokában ?
Szerintem az az igazi kihívás,hobby szinten persze.

zozo

Hol használják ezeket a csigadugattyúkat?  
Gondoltam fröccsöntő gépre, valamiféle trutymó szivattyúra, de nem igazán jut eszembe, hol találkoztam ilyennel. Linkeljetek már be valami szerkentyűt róla, mert 2 napja töröm rajta a kókuszt :)

pvmyc6p5

Google baràt nagyon segítőkész...

zozo

Kösz, sokat segítettél :)
Már találtam hozzá való szivattyút is.  
Gondoltam, aki ilyet gyárt, tud többféle felhasználást  is a google-nál.

b4nm7gjvr

b4nm7gjvr

Ejj Béláink, ide nagyon hiányzik az a Pál...sec- perc linkelt volna neked...:)

Motoros

g89ketty

Adjátok vissza a Palinkat és ne engedjétek, hogy provokálják. Nem csodálom, hogy néha besokal. Kössz: GS

xg2w6ib9x

Keresd meg privátban, ha annyira hiányzik, a többség jól el van nélküle.

xg2w6ib9x

Ja és azokra is gondolj, akik tőle sokalltak be...

Béni

Igazad van.
Törekedjen mindenki arra, hogy ne legyenek nélkülözhetetlen elemek, akár személyek az életében!
Pali is teljesen nélkülözhető. (Mint bárki más.)
Nagy arc, nagy duma.
Aki kicsit is ismeri, elsiklik fölötte, mert nincs mögötte szemernyi rossz szándék sem.
Mindannyian szeretjük a "színes ceruzát". Ki jobban, ki kevésbé, de kivétellel még nem találkoztam.
Akik miatt az általános normákat alulról meghaladó szóhasználatot alkalmazta, nos, azoktól a jó szándék kevésbé "áradt" itt "szerteszéjjel".
A helyzettől független véleményem: nem a konfliktus kerülése, hanem annak kezelése (feldolgozása), ami előrébb visz.
(Nem a liberalizmus.) [#eplus2]

designr

jgg8y2a4g

Remélem soha nem jön vissza és örökre ellesz a kis szemétdombján Vácon. Több ember az ugatás miatt nem olvassa a fórumot, mert a szánalmas "csendőr" álladóan provokált... Legjobb szórakozása nap mint nap a rosszindulat és az emberek lenézése... ez élteti. Egy szobában él és onnan "oktat" nagy pofával. Személyesen meg egy társaságban megszólalni nem tud.