Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jsugc4fsx

Üdv            

A 02 es már lábfékes .Nagyon jó gépek csak az áruk[#rinya][#rinya] A váltót meg az előtolások működése ,késtartó nem e doformálódott .

cdswcrkpn

Köszi! A lábféket nem szúrtam ki rajtuk, igen hasznos tud lenni.

Az árban nagyon igazad van, viszont találtam egy hirdetést amiben pofátlanul olcsón hirdetnek egyet, ami ha olyan állapotú, mint írják kb ingyen van. Hat számjegyű az ára és 2essel kezdődik...pedig eddig 500 alatt nem láttam e3n-t soha.

Csuhás

Tapasztalatom szerint azokat a gépeket az első öt percben megveszik a kereskedők, akik esetleg lefestve majd duplázott áron kínálják neked.

jsugc4fsx

Annyi pénzért ajándék.Megkell nézni , de szerintem ott valami nem ok leharcolt E2n  nem veszel ennyiből ,hibátlan E3n es  hét számjegyű  történet.

jsugc4fsx

Szerintem félperc[#falbav]

jsugc4fsx

Többször csúsztam így le gépről .

cdswcrkpn

Nem tudok róla egyelőre semmit, még azt sem, hogy 500 vagy 750 a csúcstáv. Elvileg hobbyra használt, de külföldre költözés miatt eladó. Kevesebb mint 24 órája írtam az illetőnek, de telefonos elérhetőség nem volt. Én is láttam, hogy a keveset használtak már 7 szjegyűek, a teljesen falújítottak pedig már közelebb vannak a 2 millióhoz mint az egyhez.

Ha kapok választ, akkor kb motorra pattanok és megyek is megézni. Nem tudom mekkora baja lehet, hogy ennyiért ne érje meg megvenni és rendbe hozni.

Csuhás

Majd írd meg, képekkel, hogy mire jutottál. Most szurkolunk neked, és irigykedni is szeretnénk. :-)

re8jzm80a

Ezek a kép és telefonszám nélküli hírdetések.....  
De kívánom hogy legyen szerencséd!

wt8g4i4

Hát ha annyiért jó az a gép akkor ne mond meg hol laksz mert el találom lopni. Én használtam suliban E1-2-3- at de az E3N az egy igazi művésznő. Reméljük jó a gép amit  veszel:) irigykedni én is szeretnék :)

Csuhás

Ma igazi hobbystaként dolgoztam: Készítettem egy eszközt az esztergához amit valószínűleg életemben összesen nem használok annyi ideig mint ameddig készült :-)  Az eszköz egy wobbler. Arra való hogy síktárcsában egy bepontozott esztergálni valót központba állítsunk. ( Egyszerű esetben persze elég ha egy csúccsal nekinyomjuk a darabot a pofáknak és szépen meghúzogatjuk őket. De ha nem használható a csúcs akkor jól jöhet a wobbler )
http://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/apro_otletek_gepekhez/wobbler1.JPG" border=0>http://cnctar.hobbycnc.hu/Csuhas/apro_otletek_gepekhez/wobbler2.JPG" border=0>

ce93xphjd

nagyon jó! szép munka, gratulálok hozzá

zozo

Ez pompás ötlet! Van pár szemes gömbcsapágyam, az pont ilyennek való lesz. A múltkor excenteresen kifúrt pogácsát kellett a 3 pofásba befognom, alig bírtam kinézni, merre üt a furat,  szenvedtem vele... -Milyen jól jött volna ez a cumó!

Csuhás

Akkor még egy kis kiegészítés. Az enyém csuklója két laprugó közé csíptetett átfúrt csapágygolyó. Így egyrészt nem kotyog a golyó, másrészt a laprugó a tapintót beleszorítja a pontozásba. ( Így kiegyenlíti tengelyirányú ütést ami kialakul ha az eszköz nincs pontosan tengelyvonalban. )

xg2w6ib9x

Na, ezek azok a tippek, amiért érdemes idejárni !
[#eljen][#worship]