Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

Motoros

Szia! A gép már sajnos nincsen meg, de a héblis kis keresztszán még megvan. A köszörülés miatt még most is eredeti fényében ragyog. :))

KoLa

[#eljen]Megveszem!

VViktor

Szia.Képet tennél fel róla,hogy értsem is miről beszéltek? :D

Motoros

Hihi Én csak azt mondtam,hogy megvan még, de azt,hogy eladó-azt nem. Terveim vannak vele. Nagy terveim :))

Motoros

Nem nagy dolog, csak egy kis kézi keresztszán amivel leszúrni meg esetleg beszúrni lehet.
http://cnctar.hobbycnc.hu/Misimuvek/vegyes%20fotok/heblis.jpg" TARGET=_fnew>ILYESMI. hiányzik róla a mozgató karzat...nem találom.

Kristály Árpád

Nekem, ha igaz van ilyen... karral együtt...
csak fel kéne turni a bungit!!!![#nevetes1][#phone][#vigyor2][#wave][#integet2][#taps]

hostya

Szerintem érdemes nézegetni.

Amit linkeltél az nem E1N, hanem annak az elődje, az E1.
Nekem is ilyen gépem van, és én is elég 'lehangolo' állapotban vettem, de a saját igényeimhez igazodva felújítottam, és megelégedéssel használom a mai napig.

Egy fontos dolgot azért megemlítek, ezek a gépek a maguk korában ipari gépeknek számítottak.
Tehát eleve 3fázisu 400V-os energia ellátást igényelnek.
Egyfázisú 230V-os hálózatról elég körülményes az üzemeltetésük.
A Dahlander motor motor miatt a frekiváltó alkalmazása is kiesik..
Ebben a kategóriában egy EMUS-160 az ami jó lehetne neked... (szerintem)  

Kristály Árpád

Oké!

Halihó Hostya!

De az EMUS egyetlen nagy hátránya az alacsony elfordulás!!![#szomoru1][#rinya][#integet2]

VViktor

Köszönöm.MA is tanulta, valami újat ;)

VViktor

Ha esetleg eladó lenne kérlek Írj rám :)

hostya

Igazad van..!

Csak azért merészeltem javasolni az EMUS-t, mert a témában eddig felmerült géptípusok: WMW után-eszterga, TOS MN-80 is hasonló csúcsmagassággal rendelkeznek.

4d52ifwte

Az EMU200 vagy 250-es már 200mm ill. 250mm -es elfordulással rendelkezik.

000000000

Sajnos nekünk nincs "ipari" áamunk,de egy motorcserével vagy motor cserével megoldható lenne,nem?  

Emu 160 van itt helyben is egy,talán még árban is megfelelne,de semmi tartozék nincs hozzá. (még csere fogaskerekek sem)

000000000

Na ezt sikerült jól meg írnom..

s7manbs8

Hajrá csajok:

http://www.youtube.com/watch?v=cz5_8k6w_yY" TARGET=_fnew>Faesztergályos hölgy