Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

fakukac

Én folyamatosan ott veszem a 120, és 110mm-s alut.
Akkora darabot veszek, amekkorát akarok...
valamelyik nap nem kellett csak 2db 35mm-s darab, és azt is levágták szó nélkül!

Révész Richárd

Nem rég vagyok pesti lakos, én is úgy keresem a helyeket.
Igazából már nem is Pesten lakom hanem Diósdon.
Milyen átmérő kellene?

fakukac

Volt párszor, hogy náluk vásároltam, és vártam 1,5 hetet, mire levágták az anyagot.... [#csodalk]

vjanos

vjanos

Révész Richárd

Mennyire sürgős, és mennyi kell?
Jövőhónap közepe körül megyek haza Szabolcsba akkor tudok hozni.
De szerintem inkább 36-os a járatos méret.

vjanos

Egy méter kéne, addig ráér :)
36-os is teljesen jó...

Köszönöm előre is!

Révész Richárd

OK.
Dobj egy tel számot mail-ben és hívlak, hogy mennyi az annyi.

000000000

Nekem is kb sos be kellene kb 25-30cm es db atmero 50 mm eresbol...

000000000

Sracok.ha a szan log,mar a menetnel holtjatek van,azt nm lehet allitani ugye? Dio csere! Es az uni3 ra lehet tenni 4 keses tartot,kicsit komolyabbat mint ami rajta van? Koszi.

Csuhás

A legtöbb gépen az anya vagy két darabból van vagy fel van hasítva hogy lehessen a kopást kompenzálni. Manuális gépen viszont nem szokták gyakran állítgatni ott akár fél fordulat holtjátékkal is együtt lehet élni. Késtartóból olyant használsz amit akarsz, nem látom semmi akadályát a cserének. Egy gyorsváltós késtartó egy tucat betéttel ugyan drága, de rendkívül megkönnyíti a gép használatát.

000000000

Igen,ha nincs megoldas egyutt tudok elni vele,de honnan latni hogy allithato e? Esetleg Az Unicersal 3 nal allithato?

000000000

Van benne egy hernyocsavar,de semmit nm csinal! Betekertem kopp ra..semmi.kb fel fordulat..kotyogas! Nm sok..

Csuhás

A hernyócsavar az gyanús. Nem ismerem a te gépedet de az enyémen is egy kúpos végű csavar feszíti szét az anyát egy befűrészelés mentén. Meg is kell tépni, hogy hajlítani tudja a bronzot. Nézd meg alaposan lehet hogy nálad is így van.

000000000

Ok. De a csavar nm ossze fele nyomja a diot? Hanem szetfesziti? Ha szetfesziti akkor a kotyogast novel ?