Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Az mi jó ötlet.

svejk

jani300

Nemrég néztem az ókori egyiptomiak kőfaragó munkáiról filmeket . Azért elgondolkodtató hogy hogyan munkálták meg a gránitot bronz szerszámokkal .

jani300

Már megint lebuktam :)

jani300

De csak azért javasoltam mert gúla alakú gyémánt ritkább a fiókban :)

595852ar

Azért, ha ráérősen kotorásznál, lehet találnál valamelyik szekrényedben a halott német katona  alatt. ;)

jani300

Hümm ! Hát ? Elképzelhető .

595852ar

Mondom én. :) Nálam is előfordulnak olyasmik is amiket már réges-régen elfelejtettem. Meglepődök néha. ;)

000000000

A majákról kell filmet nézni!
Hézag nélkül illesztették össze a sok-sok tonnás tömböket... Természetesen vonalzó mellett nincs fényrés!

000000000

Ti milyen séma szerint és hogyan tároljátok az esztergakéseket? Hagyományos késalátét és kés párosról van szó. Simán egy falra szerelt könyvtartó polc szerűségen nem akarom. Valami zártabbat szeretnék, viszont könnyen átláthatót.

jani300

A piramisokat is ! Hasonló filmeket néztünk azt hiszem .

595852ar

Az elképzelésed tökéletes és hát van olyan polcredszer ami zárható is, mifelénk szekrénynek híják. ;)

4d52ifwte

Nem akarom én leszólni a kis gépeket, nekem is volt, nem régen adtam el. A mostani sem nagy, 750kg és én is paráztam a szállítástól, mozgatástól.Azt kell, hogy mondjam, hogy kár volt aggódnom, akár egy komolyabb utánfutóval is megoldható és a mozgatása sem olyan nagy feladat, csövön, szögvason, lemezen, simán csúszik.
Egyébként az új az tényleg új és garis is. Nem is akarok győzködni senkit. Mivel volt kisebb gépem, ami egyébként 140kg volt, masszív, de a mostanival nem igazán összehasonlítható szerintem. Persze ez csak az én szuverén véleményem.

ce2s84jij

A polc és az Alex63 által javasolt szekrényen kívül valami ilyesmit tudok még elképzelni.  
http://aprod.hu/hirdetes/szerszamos-szekreny-7-fiokos-gurulos-extra-eros-gorgos-fiokokkal-IDAwNl.html" TARGET=_fnew>szerszámoskocsi

Igazi hobbimegoldásként pl. bútorlap, fióksín, stb felhasználásával. 5 cm-enként szerelve a síneket 25mm-es késeknek megfelel, így pl. 50cm-en van 10 fiókod.

Off: Van egy olyan érzésem, hogy mi már találkoztunk régebben az E3N (adás-vétel) kapcsán. Bár lehet, tévedek.

bundyland

Szia !

Én két gépet is vettem Hízó Józsitól (eszterga, marógép), ajánlani tudom.
Azóta is megvannak. Amikor problémám volt (1x), akkor is volt kihez forduljak és kezelve is lett a problémám. Ha kérdésem volt, volt kit felhívni és nem voltak lerázó telefonok, szívesen segített.