Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

000000000

Osztrák minőség mindig megbízható, milyen idős lehet ez a gép?

designr

Szerintem 80 valahanyas..De ezeket nem termelésben használták,ha jó helyen állt mindegy hogy 15-vagy 25 évig..Persze tudom ez is csak hobbi gép..de egy kínaival azért nem összehasonlítható..

kuv5p7226

Beszélj Hizó Józsival, jók a gépei.Az egyéb problémákra is tud megoldást.

595852ar

A Sasival kellene ezt megbeszélni!

000000000

Köszi a tippet.

wcsxp0uxa

Gondolod érdekli a dolog?
Egyébként nekem nagyon jó a gépágyam.

vjanos

Jah... az a szűk 20mm az gáz... :/

wcsxp0uxa

Nekem csak 18[#rinya].

vjanos

El is vitte egy nagyfelvásárló.... :P

jani300

A keménységvizsgálat se túl bonyolult ha van hozzá eszköz . Az ágy hátsó felén is meglehet próbálni viszi e a hántoló . Van  viszonylag nagyobb agyonkopott Tos gépem ,egy karc nincs az ágyon . Na azt büntetés lenne hántolóval felújítani . Az eddigi legjobb állapotú gépem egy Kusong eszterga de nagyon puha (fos)az ágya .

vjanos

Akkor annyi... csak az rémlett, hogy a 20-as már nem fér át.
Nekem is ilyen van, csak zölben.

595852ar

Nem tudom, hogy érdekli-e, viszont nagyon otthon van ezekben az anyagvizsgálati kérdésekben.

wcsxp0uxa

Holnap megpróbálom megpontozni , különben így ,hogy mondod ,szinte látom magam benne ,ha letörlöm az olajat.

Láttam valami filmet ,egy erdélyi szobrászművész több 10-éve farag 1 gránit (azt hiszem) tömböt. Nem is faragja hanem húzogatja a fém szerszámát rajta és a szerszám szép szikrákat szór.

wcsxp0uxa

Ja , nekünk shopingolóknak külön gyártottak ,alapból ez is 20-as lenne .

jani300

Tegyél rá egy csapágygolyót arra egy laposvasat és úgy üss rá . A benyomódások különbsége már mond valamit . Reméljük a laposvas a puhább . Ha meg elröpül az egész nem én mondtam :)