Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

595852ar

Ez szerintem egy EAN előd. Nem adnék sok pénzt érte, mivel semmi sincs  hozzá és jó eséllyel szerte-szét van már kopva. A géptáblák szétütve ez rámutat arra, hogy kik használták a gépet.  A felújítás  horror.
Ha venni akarod, akkor vasáron kell, a szállítást akkor is bukod! Ha eladni akkor nem szóltam.  ;)

vjanos

Én még viszonylag kevés esztergát láttam, de szerintem merészség volna egy ilyen féloldalas kép alapján belőni az árát.

Elsőnek írhatnál egy kicsit róla, mik vannak hozzá, mikor ment utoljára, vannak-e ismert hiányosságai, csapágyak állapota, előtolások mennek-e stb...

Legrosszabb esetben a súlya szorozva a hulladék vas árral.
Jobb esetben némi méricskélés után, ha nincsenek benne vészes kopások, még jó ára is lehet.

Ha csak saccra vágysz, nézz körül pl a szerszampiac.hu-n és átlagold pár hasonló tudású gép árát.

7cim5mm0

Ha jó az állapota, és a tartozékai megvannak akkor 200 körül saccolnám, de látni kellene, hogy pontosabbat lehessen modani. Ha agyon van kopva, akkor az aktuális kilós vas árat éri.

000000000

Nekem csak a lánc kell belöle [#crazya][#crazya]

Csuhás

Miért különleges az a lánc? Motorkerékpár vagy  vezérmű lánc beszerezhető, de ha nem olajban fut akkor bordás szíj is szóba jöhet. Nem lehetne kiváltani?

svejk

Aki esetleg nem tudná...
Az az iróasztal a gyári asztala. :)

Én egyszer majdnem vettem egy ilyet... aztán egy ismerősöm vett, megmutatta, de nem bántam meg, hogy inkább egy E2N-t vettem.
Tudom nem egy kategória össze sem lenne szabad hasonlítani.

Egyébként nagy kultusza van ennek a kis gépnek, a látott tartozékokkal nagyon jó árban van.

000000000

Sziasztok, fiatal éveimet ilyen gép mellett töltöttem   :) Va hozzá nagyon sok tartozék, pl gömbesztergáló készülék is -valaki itt kérdezte

VighLajos

A gömbesztergálót én kérdeztem.

designr

Vaterán is fönn van 130 ért indul..150 a fix ára..De ebből szerintem a vatera jutalékát elengedi,ha a szerszámpiacos tel számon hívod..kissé hiányos gyárilag sokkal több minden van vele,de ennyiért régen nem láttam..Meg kell dolgozni de nagyon jó kis gép lehet,biztos vagyok benne hogy hamarosan elkel..

ce93xphjd

köszi az infokat mindenkinek.

595852ar

Nagyon nem egy kategória, de meg van az az előnye a kis Tos-oknak, hogy többnyire nincsenek széthajtva, nem igen szériáztak velük. Szerváltam egyet tavaly akármit mérek vagy mozgatok rajta, sehol semmi lógás. Szóval a népszerűségük azért, szerintem megalapozott.

595852ar

Már nincs fent!

designr

KoLa

Na igen! ha van egy kisebb géped, hamarosan jön egy meló, amihez nagyobb gép kéne, mikor ez megvan!rájön az ember hogy csak ki kéne rezegtetni még, ezt a munkadarabot is rajta, mert már nincs hely a garázsban, egy nagyobb gépnek!...