Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

mxjj54gxi

Na a gyertyán hasításával meggyűlik majd a bajod! :)))
Abba úgy befullad a fejsze, mint a huzat!
Valszeg tán épp ezért az lenne a legjobb?

pistikeid

Sziasztok lehet hogy rossz topic-ba irok valaki régebben köszörült itt eszterga ágyat. Megosztaná a tapasztalatait?
Üdv

Béni

Ha már a hasadás is szóba került, akkor celtis.
Ennél nehezebben hasíthatóval még nem találkoztam.
(Viszont a szú nagyon szereti.)

xg2w6ib9x

http://www.drumstick.hu/index2.htm" TARGET=_fnew>Itt találsz infót a dobverők fejformájára vonatkozóan.

zozo

Sztem arra emlékszel, amikor írtam, hogy ifikoromban kazánlemezből hegesztettem lapos vezetékes gépágyat és köszörülve voltak a lapjai, oldalai.  
Amúgy sztem nemigen szokták köszörülni. Hosszgyalun viszont már láttam gépágyat.  

pistikeid

Szia nemtudom hogy ki irta anno de kisvideó is volt magáról a köszörülésről.

KoLa

DLaci-t keresd ez ügyben!

iy567t72g

Lajos! küldtem pár emailt, megkaptad?

KoLa

Igen! folyamatban van a lakatanya gyártás!  
Most küldtem választ!

iy567t72g

Sajnos még nem ért ide:-((

8j72w5ff0

Üdv mindenkinek!  
Ha valaki tudja hogy hol lehetne tűrhető áron fogaslécet venni főszán mozgatáshoz, az legyen kedves megírni. 1,5modulosra gondoltam, és olyan 800-1000mm hosszú kellene.

svejk

m8j2y7u9n

Üdv mindenkinek!

Nem tudom, hogy jó helyre írom-e amit szeretnék, de remélem igen. Sinumerik 840D Shopturn szimulátort keresek. Nagy segítség lenne, ha bárki érdemileg a segítségemre tudna lenni ezzel kapcsolatban.  
Köszönöm.

b87bwu04m

Tisztelt Urak!

Lézerkivágási lehetőséget keresek Szigetszentmiklós vonzáskörzetében (Csepel, Dél-Buda, Dél-Pest,...)
1,5 - 5 mm-es rozsdamentes lemezből szeretnék kivágatni 6*20mm-es kisszériás egyedi formákat.
Kérem, hogy aki ilyen munkát vállalna az küldjön egy mailt ide: varaditamas@invitel.hu

Köszönöm és üdvözlettel:
Váradi Tamás

b87bwu04m

Bocsánat! Rossz topicba ment. Szíves elnézést kérek a figyelmetlenségért...