Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

jani300

Nagyon nudli a fényképező gépem . De megkérek valakit pár kép erejéig . Egy dupla peremes agy megy a tengelyre ,6db imbusz csavarral fogod rá a külső tárcsát .Ezen is 300-as kő volt pedig , lehet csak a motor teljesítmény nagyobb azért vastagabb a tengely .

4d52ifwte

Szia!

Nézd meg a linken a 9007-es hozzászólást!!!

mxjj54gxi

Jó szemed van!

ce93xphjd

szia!

Pontosan nem értem mire célzol ezzel. Hogy vegyen Hyundai típusú kis gépet?
Nekem azok nem jönnek be, kimondottan E1N-t szeretnék, de azért köszönöm az ötletet.

ce93xphjd

000000000

Szia!

Gondolom a 72DP -nél a 72 a fogak számát jelöli. Szerintem nem DP, mert 75 fogat számoltam. Valamint ez a fogaskerék egy Saeco kávégép multiszelepében van, talán nem angolszász alkatrészekkel szerelték. :-)
Végigtúrtam a netet, egyszerűen nem találok sehol olyan oldalt ahol akár rendelni is tudnék 0.35-os modul-tárcsamarót.

4d52ifwte

Én nem akarlak lebeszélni semmiről és rábeszélni sem semmire.
A fotón szereplő esztergáról írt véleményt "bohrer", azért az elég egyértelmű volt szerintem.:-)
Azt veszel amit szeretnél.

4d52ifwte

Ja és a "bohrer" által megvenni kívánt E1N a linkelt 9007. hsz-ban ugyan az a gép, mint amit ide a cnc fúrumra feltettél.
Remélem így már érthető voltam...

sufnituning

Szia! mekkora az átmérő? hány darab kell? egyenes fogazású? mintát tudsz küldeni?

mxjj54gxi

A hozzá kapcsolódó fogaskereket is le kell venni, és az egész áttételt átszerkeszteni a meglévő 0,3 vagy 0,4 modulra. Legfeljebb két fogaskereket gyártotok le.

ce93xphjd

szia! Remélem nem bántódtál meg, mert semmi ilyen szándéka nem volt a válaszomnak. én a 9007-es haszben ennyit látok:

"Nem kígyózik, nem görbül stb. Elég pontos kis gépek ha megvétel után szétszereled megtisztítod a konzerválóanyagtól, és megkened, beállítod a prizmák holtjátékát."

ebből nekem még most sem egyértelmű, hogy jött az E1N, de valamit biztos elnézek, ezért is kérdeztem vissza, nem pedig kötekedésből.

ce93xphjd

bakker! elnézésed kérem! én a 9907-est olvastam. bocsi, teljesen én néztem el!

4d52ifwte

Nincs semmi gond, örülök, hogy képben vagy...:-)

Csuhás

Azért ez nem annyira precíziós alkalmazás, miért nem csinálsz ütőkést a feladatra?

"gear cutting using fly cutter" keresésre tucatnyi megoldást találsz a neten.