Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

ce93xphjd

köszi, ez is jó ötlet :) már csak találnom kell valakit, aki eljön velem megnézni, de az is meglesz :)

595852ar

595852ar

Igen, ezt a módszert ismerem.
De megpróbálom majd fényképezve is.

Csuhás

Főorsócsapágy féláron, nincs közöm hozzá, de lehet hogy valakinek jól jön.

http://szerszampiac.hu/anyagok-kellekek/egyeb/csapagy_nn3010

mxjj54gxi

Negyed kettőkor már nem volt meg, elvitték egyben.
Pedig egyet szerettem volna, pont ilyen kell a revolveresztergámba

nvnshmpmn

rferi!
Lehet, hogy én vettem meg. Nem tudom, mert csak írtam az eladónak, de semmi visszajelzés nem érkezett. Ha én voltam, akkor egy darabot elküldök Neked ugyanazon az áron, plusz a posta, mint ott volt. Rendben?
Igazán egyet akartam csak a magaméhoz tartalékba, mert amit beletettem a múltkoriban, az valahogy nem lesz jó, attól tartok.

000000000

Érdekelne egy 125mm-es, 4 független pofás, tokmány

mxjj54gxi

Ha hajlandó volnál egytől megválni, akkor én nagyon megköszönném!
Ha megérkeznek, jelentkezz!

Köszi!!!

nvnshmpmn

zczzn9622

Százötven? Pedig irtam mailt hogy van ilyen gyári kevesebb mint a feléért... de tetudod...

PSoft

"Pedig irtam mailt hogy van ilyen gyári kevesebb mint a feléért...de tetudod..."

Igen,....megkaptam a mail-ed,Márc.4.-én.
Az is igaz,hogy nem reagáltam/ugrottam rá...

Minek a felénél volt kevesebb???
Ezt nem is értem.:(
A te ajánlatod,pont egy tizessel volt több,mint a másik,amelyik gyári/köszörült,és számozott kerék párosról szólt.

Ugye,...nem baj hogy azt választottam?
[#wave]

595852ar

Nincs véletlenül egy ilyen eladó vagy akár elcserélhető sorozatod m1-ben?

000000000

A véleményetekre lennék kíváncsi. Adott egy ceruzahegyező Hyundai HYD 500. Gyárilag 100as tokmány van rajta. Az ágy felett 220mm ami elforog de ezt a 100as tokmánnyal nem igazán lehet kihasználni. Van egy 160as tokmányom amit egy közdarab beiktatásával feltudnék rakni. A kérdés az hogy a nagyobb forgó tömeg okozna e valami gondot a mechanikában ? Frekiváltón van lágyindítás funkció 0-300mp intervallummal. Ezt csak azért írom mert gondolom a nagyobb tömeg lendületbe hozása nagyobb áramfelvétel stb stb stb.

000000000

Nem vagyok hozzáérő szakember de én nem raknák fel ekkora tömeget mert nem biztos hogy szeretné a főorsó és annak a csapágyazása,gondolok itt némi lógásra.

nvnshmpmn

Nekem is volt olyan gépem. Szerintem arra a 100-as átmérőjű tokmány való, na meg a nyolcvanas. Rá lehetne tenni a 125-öst, de már az is hatalmas lenne rá, pláne a 160-as. Ráadásul a szükséges közdarab még eltolná a főorsó csapágytól azt a nagy tömeget.
Esetleg lehetne rá csinálni egy síktárcsa féle dolgot. Arra lyukakat furkálni, aminek segítségével fel lehetne rögzíteni nagyobb dolgokat is. Esetleg a 160-as tokmányt elcserélni egy 125-ösre, azzal megpróbálni.