Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

svejk

Most meg azon sem lepődnék meg, ha törölve lenne a szabálytalan hirdetés.  

HJózsi

4um5b65d

Csak tudnám mi az az oldalazó lapka ?
És ha más szárba rakom be ? :))

svejk

Akkor más-oló lapka lesz belőle. :)

svejk

Lehet, akkor nekem sosem lesz vékonyfalú csövem? [#rinya]

4um5b65d

Nem értem...
Most anyagod nincs hozzá vagy a saját technológiádban nem bízol ?

svejk

Anyag van, magamban és a leírt technológiában nem bízok. :(

csvyc3t5i

Tudnék segíteni TOS S 32 gépkönyvben

nvnshmpmn

Laslie!
Te hogy csinálnád a vékonyfalú csövet?
Én ugyan összehoztam valahogy, de nem merném egy igazi perselynek vagy ilyesminek nevezni. Egy virágtartó színvonalú dologhoz alkalmas lett.
Szombaton lefényképezem a végeredményt, ha érdekel valakit.

s7manbs8

Most pakolászok lehet én is összelökök egy cnc esztergát igaz nem nagyon bízok a kókányolásomban de ki tudja ... :)

8rruwvg0k

Az illesztőcsapokat általában ki szokták venni az orsóházakból, revolverfejekből mert nem az a szerepük, hogy ők tartsák helyzetben, hanem hogy szereléskor, visszaállításkor (ütközés után) pozícióba tudjuk állítani. Ha ütközik a gép és az illesztőcsap félig elnyíródik, igen nehéz kiszedni.

jani300

ismerősnek tűnik a név :)

000000000

Valaki aki marásban jártas és szokott fűrésztárcsával dolgozni... Tudna e tanácsot adni hogy kis gépre (550W) mekkora az a max tárcsaátmérő-és vastagság amit még elbírna a gép ? Gondolok itt arra hogy tudjam pörgetni hogy legyen nyomaték... Én hirtelen felindulásból 80mm átmérőre és 1-2mm vastagra gondoltam...

7cim5mm0

Ügyes trükk, átfordításos mérési módszernek hívják, de jelen esetben sajnos nem megoldás!
Az egytengelyűséget be tudod vele állítani, de az ággyal való párhuzamosságot sajnos nem!

7cim5mm0

A főorsóban van  belső kúp?