Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

sufnituning

Ja bocs, most látom, a cső belső átmérőjéhez ragasztottad, mivel méret alá mentél.

sufnituning

Értem, MK2 futterba fogtad az acéltüskét, ami aluból készült?? Mármint a futter?

sufnituning

Jó elvagyok így magamba[#nevetes1][#falbav][#eplus2]

000000000

Na megtöröm a csendet. Jól sejtem hogy egy kis gépre jobb a lecsapott sarkú marólapka mint a rádiuszos ?

KoLa

[#eljen] Józsi! Te már beválnál egy esztergályosnak![#nevetes1]
Ezt a sokfunkciós késedet minősítsd vissza 3 funkciósra!
Bocsi most jut eszembe 1, 2, sok!!!:)))
Akkor ez tényleg sok funkciós![#worship][#taps][#taps][#taps]

zozo

Ehhez a szép géphez nincs állóbáb?
-Mennyivel egyszerűbb lett volna...

000000000

KoLa nem lehet hogy mégis csak 3 funkciós ? Lehet vele ugye

1. átmérőzni
2. oldalazni
3. extrém nagy furat esetén furatkésként használni.

A furatkéses esetet gyakorlatból tudom hogy megy a móka persze vídiás késsel... Lehet kicsit köszörülni kell a száron...

r2u4n063m

+1 45 fokos letörés

KoLa

Ezt a képet kellett volna beilleszteni!
Ezen látszik hogy van még egy funkció! akkor az már 4
átmérőzés , sarok kivül, oldalazás, sarok belül![#eljen]
http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Eszterga/Cs%f5t%e1masz/Cs%f5t%e1masz_06.JPG" border=0>

KoLa

Hogy kell ide képet beilleszteni?[#nemtudom]

000000000

Tapasztalt esztergályosok csuklóból csinálnak 45°os sarokletörést oldalélű leánykori nevén 90°os főél elhelyezkedési szögű késsel is. A kereszt-és kéziszán szinkronba való tekerésével. Ha a nóniusz osztása ugyanaz akkor egyforma szögsebességgel való tekerés esetén 45°os sarokletörés jön létre.

KoLa

//www.cnctar.hunbay.com/HJozsi/Eszterga/Cs%f5t%e1masz/Cs%f5t%e1masz_06.JPG" border=0>

000000000

Én úgy szoktam hogy imagebam.com oda feltöltöd a képet majd a végén mindenféle előtag és utótag nélkül a [BB code linket beillszted ide és "Mehet"

KoLa

http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Eszterga/Cs%f5t%e1masz/Cs%f5t%e1masz_06.JPG" border=0>

000000000

A főoldalon a Thumbail méretét is beállításod. Én 300x300 (pixel) szoktam állítani