Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

4um5b65d

Nem világos a db-ár amit írtok.

Összesen 24 db az alkatrész, de talán rájött mindenki, hogy 12 párról van itt szó.
A felhasználás mibenléte lényegtelen.
Esetleg egy megsaccolt gyártási időt is írhattok és hogy ki milyen óradíjjal számol.

fpm64xtbb

Jah és természetesen +ÁFA [#vigyor5]

4um5b65d

Óradíj ? Gyártási idő ?

4um5b65d

Milyen zuhanykabin görgőket csináltál ? Nincs képed róla ?
Én is sokszor csinálok, de mindig sokallják. De tényleg elég tökölősek némelyik.

fpm64xtbb

A csavarokkal nincs gond az gyorsabban megvan a tárcsa tart tovább!Ezért én párban számoltam!

keri

Neked lényegtelen, de én mint úser érzékeny vagyok az ár és a felhasználás összefüggésére :)
Ezért van az hogy néha tájjellegű vizesedénynek. Nem a te hibád, csak a úser nem méri fel a munka mibenlétét.

Mellesleg úgy érzem az alátét sülyesztését elbaszta.
Feltételezem be akar csavarni a végébe egy csavart, akkor pedig az 5,1mm résznek kéne 5mm hosszúnak lennie, nem a teljes alátétnek sülyesztéssel együtt.

fpm64xtbb

Az excenteres tengelyekről van csak képem a telefonon ,kikeresem majd!Saválóbol lettek a tengelyek,rézből a csapágyak és fehér amidból a kerekek meg az üveg összeszorító gyűrűk jah meg a csavarvédő kupak is amid.

keri

Nekem kb fél nap lenne :)
Mindenesetre én biza leszúrással csinálnám, gyorsan le lehetne darálni az alátéteket is.
Max utólag áthúznám a polírpapírral, a sarkokat még teljes leszúrás előtt az esztergán kerekíteném le 400-as vizespapírral, szebb lesz mintha túlfinomkodnád, de ez csak akkor jó ha nem túl fontos a precizitás.

Szedlay Pál

Amikor nekem vállaltál munkát én nem kérdeztem mennyibe fog kerülni. Megcsináltad elpostáztad, kifizettem.
Annyit kérj amennyiért szívesen megcsinálod és még neked megéri. Ha sokallják küld  el.....
Ha nem, akkor vállald el. Ne a fórum döntse el neked megéri-e. Ez egy szubjektív vélemény.
Én soha nem kértem senkinek a véleményét, hogy én mennyiért dolgozzam, azt mindig én szabom meg.

4um5b65d

Nem az a lényeg, hogy mennyiért vállaljam el, mivel már rég kész van a munka.
Az árban előre megegyeztünk. Erre sosem kérném a fórum véleményét.
Van egy csattanója a dolognak, de ezt majd később.
Várok még hozzászólásokat.

Szedlay Pál

Ok. akkor bocs.

keri

Ja, ha úgy csináltad ahogy mondtad, akkor 1000ft-ot is reálisnak éreznék.
Főleg hogy a Hondámhoz 2500ft 1db szelepfedél csavar.

zozo

Hálátlan munka. Ha vigyázni kell rá, akkor kell egy 8x16x30-as futter is, mondjuk műanyagból.  
4órát el lehet velük tökölni. Mégsem lehet normális óradíjat kérni érte. 6-ot reálisnak tartanék.

Keri, ez egy leszorító csavar lehet, nincs elrontva, a végét majd szétteríti és az fogja meg az alátétet rajta

keri

Mindig tanulok, én kapásból arra gondoltam hogy belecsavar egy 3.5-os sulyesztett fejűt.

nvnshmpmn

Nem mondták meg előre, hogy menetet is kell fúrni a csavarok végébe?
Én csak magamnak esztergálok, ahogy sikerül, de ha én csinálnám, nem sokallnám magamtól az ötszáz forintot per darab. Laslie-től se sokallanám, mert biztos igényesen készült el a munka.