Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Esztergálás

Indította gaben, 2024 április 09, 16:02

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Lehet ezek is olyanok, mint a kajákban, hogy amelyik olcsó, annak a húsnak híg a (szója) leve. :)

000000000

Ha Budapesti vagy én inkább egy sieg gépet javasolnék,többször is beszéltem velük,ez is kínai gép,de árban nagyon jók és nem mellékes a terméktámogatás,barátságos kiszolgálás sem és Pesten van a bemutatótermük is.
http://sieg.hu/nyitooldal.html/" TARGET=_fnew>http://sieg.hu/nyitooldal.html/

s7manbs8

Melyik géped ? Te is esztergát is csinálsz vagy marót ? Vasra ?

PSoft

Cseréld le,azt az esztergályost!:)

000000000

Nézelődj körbe az előbb linkelt oldalon,a Black &Red series gépeknél,de ha puhafém megmunkálásban gondolkozol akkor oda egy nagysebességű főorsó lenne az ideális, "vas" megmunkálásra viszont ahogy te is írod nem alkalmas ez a gép,oda legalább 1Kw teljesítmény kell mert eléggé fogja a marót ha nincs nyomaték.

000000000

Elsőnek azt a gépet fejezem be amit beszéltünk veled utána meg egy bf-25-höz hasonló gép van tervben acél megmunkálásra.

s7manbs8

A tervezésért mérnöki díjat számol ? Diplomája van ? Ha nincs akkor nem érdemli. :)

000000000

Az első munka kifizetése után ez megtörtént :( :D.

s7manbs8

Ott megnéztem, ami értelmes az szerintem a C4 legalább ránézésre. Persze kinek van annyi pénze ilyenre ... csak új E3-mat meg nemigen gyártanak.

000000000

Jó dolgok vannak itt csak árat nem látok sehol feltüntetve hogy viszonyítani tudjak. Egyébként nem vagyok Pest megyei Dél-alföldi vagyok.

000000000

Nem,csak akinél esztergáltattam(saját cég,nem fusiban) az 3.000.ft-os órabért kér az esztergálásért de ez érthető is ha a szerszámok és a gépek is saját tulajdonban vannak.

000000000

Helyileg te merre vagy?Én Kecskeméten tanulok,de Császártöltésen lakom.

000000000

50-2500ig forog a főorsó. Na igen biztos nyomaték szegény a masina tudom mert a két esztergámon is 550W motor van. Nem egy erőgépek de akinek nincs pénze nagyobbra több kisebb fogásból morzsolja a vasat. Alapvetően alu és vas marásra használnám. Tisztába vagyok vele hogy szívós kemény avagy erősen ötvözött acélok marására nem alkalmas a gép. Az a baj hogy ebben az árkategóriában nagyon nagyon kicsi a választék.

000000000

szegedi vagyok. Szegeden tanultam itt is dolgozok és itt is lakom. Mondhatni tősgyökeres szegedi vagyok.

s7manbs8

Vannak ott árak alul lehet látni, mikor valamelyikbe belemész. AZ  legkisebb Baby nevű C0 80 eFt + SÁFAMÁFA.